Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 07/08
E ako ovi nashi bravi ne prodju ove onda braco nema shta nego da se kurcem zakolji svi redom.. Smile u pkaetu sa piksijem..jer mi je pun kurac njega i njegovih pojachanja.. Smile zzao mi je shto pisjem latinocom.
Pala je Atina,pala je Vizantija,pasce i Tiranija koja navija da se stvori velika albania"

OCU KUCI!!!!
Добар ждријеб...Надам се да ће и наш напад да буде добар...
У здравље ;pivo
color=red]Циганин сам то не мења ствари,
циганин је био и мој стари!!![/color]
Quote:О чему ми причамо..а могли смо да играмо са Барсом..туга
Ајде мало спусти се на земљу. Ако си жељан утакмица са Реалом, Барсом и сличним екипама и победама у ЛШ, онда навијај за Манчестер и сличне. Сви би ми волели да играмо ЛШ и да је освојимо, али то ја тренутно далеко, далеко од реалности.
Како не можеш да схватиш где живиш, каква је ситуација како у земљи тако и у нашем клубу. И немој да ти је сваки пост негативан.
А можда да дођеш у Кулу за викенд?
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Уколико не прођемо те пољске јаднике, захтевам оставку комплетне управе на челу са Пиксијем!
[Image: 35c0qqq.gif]
Изгледа да је прерано закључана тема о прелазном року. Не знам како, али:

НАПАДАЧ

Конкуренцију у нападу Црвене звезде могао би да појача Мисдонгард Бетолигар (22). Реч је о афричком нападачу, који стиже из Чада, а до доласка у Београд играо је у Лиги Камеруна.

Тамнопути фудбалер има неопходне папире иако задовољи може да потпише уговор и ван прелазног рока. У том случају придружио би се Баркосу и младом Филипу Ђорђевићу који у дуелу са Бежанијом нису били ни на клупи, као и последњем шестом појачању овог лета Ненаду Јестровићу.

Извор: Вечерње Новости, писано издање
што како?
па играчи који немају уговоре са тимовима тј су слободни могу да се доводе целу сезону.
И то нема везе са прелазним роком.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Са спортске централе

На "острво" уместо на "Маракану"
01.09.2007 14:40

Потенцијално појачање Црвене звезде у летњем прелазном року коначно је пронашао клуб.

Репрезентативац Хондураса Вилсон Паласио заиграће за тим Бирмингема, пошто су се челници његове матичне Олимпије и енглеског клуба договорили о шестомесечној позајмици. Талентовани десни бек ће у децембру стећи право да остане на Острву ако у јесењем делу сезоне докаже да има квалитет за енглески фудбал.

Паласио је у јулу био на припремама са Црвеном звездом у Аустрији, где је дошао после препоруке Владимира Југовића. Иако је оставио одличан утисак до трансфера није дошло, пошто је његов клуб из Хондураса тражио милион и по евра као обештећење. После тога Паласио је покушао да се наметне у Монаку и Арсеналу, али је свуда био одбијан због велике цене одштете.
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
Јел ово Роналдињо јуче играо за нас?
http://www.fc-redstar.net/images/img2007...Z-BEZ8.jpg :finger

Иначе право је освежење када не игра Милијаш.. нема застоја у игри све тече брже, само мислим да је организација игре у средини и даље већи проблем од нападача.. а Салас и Јестровић би морали да буду стартери убудуће уместо Рашковића и остлих...
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Quote:...Салас и Јестровић би морали да буду стартери убудуће уместо Рашковића и остлих...

И ја тако мислим. Ово би могао бити добитни тандем, али о томе одлучује Косановић. Види се да Јестровић зна шта хоће, а Салас је изгледа веома брз и стално бар досађује противничкој одбрани. Само да је бар мало виши.
Срце на терен ...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)