Threads: 1
Јес' да је прес али ево га... Салас и Баркос....
http://www.pressonline.co.yu/vest.jsp?id...ctionId=44
Не вјерујем у ово, прије свега због приче да је Салас скупо плаћен, као и због чињенице да се ради о пресу.
Threads: 10
Битно да му играју Богдановић,Туторић,Баста....Ужас!Звезда да исфункционише са 18 играча само? :zbunjen Јебе луд збуњеног...Сад ће и Саласа да најури?Да није смешно било би тужно...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Threads: 0
Косан се тотално погубио, изгледа да покушаба да остави алкохол, па кризира.
Добри су ови шмекери из УЕФА-е. Кад запалимо бакљу на гостовању ми криви, кад пале странци код нас опет ми криви.
Threads: 2
Све што је Косан рекао на месту је у потпуности! Тако и треба да поступа сваки тренер у клубу... Друга је ствар што те речи нисмо чули од неког другог тренера већ од Косана па немамо поверења да ће све то бити одрађено онако како би и ми волели...
И по мени Косан је у праву. Продавали смо све што је могло да се прода а куповали без неке логике и на брзину. Мора тренер да се пита нешто, Бошко се није питао много и испало је како је испало. У нашем тиму се на прсте једне руке могу набројати играчи који по квалитету заслужују да носе наш дрес, имамо пуно полуиграча а највише ретардираних. Са једне стране Косан је у праву а са друге хвали Богдановића. Изгледа да нам требају и играчи и тренер.
Threads: 61
Quote:У нашем тиму се на прсте једне руке могу набројати играчи који по квалитету заслужују да носе наш дрес,
Таква је ситуација још од генерације из 91-е, ништа то није ново...
И ко му је сад главни нападач?? Филип Ђорђевић?! Јестру је исто тако удаљио, оног из Чада нема нигде......страшно!!А да, заборавио сам да он не форсира нападачку игру, није ни чудо што имамо најмање датих голова.... :batine :boks :bes
Ј амислим да је он после ремија у лучанима прецртан, само се питам има ли ко да га смени мајку му кад већ немамо преседника а онај дамјановић смотан колко је тежак,
стварно брука маму им њихову безобразну!!!!! :bes :bes :bes
..Звезда ми је све...
Ово сам очекивао. Срамота. Шта друго рећи..