Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 07/08
У односу на Гроклин доста храбрија постава са само пет бекова и два задња везна...
..кажу да причам много...
1-1. Коначан резултат.
Ово првенство је као што сам и претпоставио недавно, за нас завршено пре него што је почело. Ја се јако добро сећам "Косанових првенстава" из деведесетих, и ово је једно баш такво првенство за нас.
..кажу да причам много...
'да би разумео Косана мораћеш да размишљаш као говедо'

Јеботе који магарац, почне против никад горе војводине са једним нападачем и на 1-0 изведе и тог једног и уведе шестог (словима ШЕСТОГ) бека. Чуди ме да нисмо изгубили, а није да нисмо требали.
Па бем ти фудбал, шта смо дочекали да звезда на нашој маракани игра нашу лигу са једним нападачем!
....алкос алкос нема перспективу, добар чоек донеси му пиву... :flasa
..Звезда ми је све...
Испоставља се да су алкос и Ђуро од истог дрвета исклесани........ОСТАВКА
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
"Звезда неће играти дефанзивно док сам јој ја тренер."

Ко је ово беше изјавио?

е па господине Косановићу нисам стручњак за фудбал па ако може неко да ми објасни како се зове игра без шпица?

мада можда нисам упућен, можда је наш ној постао напдач
Прикључујем се анти-Косан кампањи!Не памтим да је Звезда у историји на својој Маракани играла без шпица,а са 5-6 бекова.Брука и срамота...
први сам рекао да је Косановић добро решење јер од Бошка не може горе,први и повлачим реч...Да немамо играче па да каже човек шта да се ради не може боље,али кад нам бољи играчи седе на клупи,лошији играју уз тактику Боже сачувај и не може боље.Сад само победа у дербију може да нас дигне и опет иако кад се сагледају ствари рекло би се немамо шансе против глодара надам се да ћемо успети да их добијемо и онда се дићи онда би се поправила и атмосфера у клубу плус пролазак у лигу уефа и све би изгледало другачије,дај Боже тако да буде.
Велики тактички маг-Косан је најавио формацију која ће заопочети реванш са Гроцлином.

Ранђеловић, Радивојевић (ипак нам требају два голмана за сваки случај), Анћелковић, Баста, Бајалица, Туторић, Гај, Броновицки, Богдановић, Пантић, Милијаш.
И да, Милијаш је под знаком питања, ипак он зна некад и да пређе пола што је велики ризик по наш гол.
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
Пантић?! о, боже... :bes није да сам песимиста али са оваквом игром бићемо на крају и трећи

Forum Jump:

Users browsing this thread: