10-21-2007, 02:20 PM
Quote:?????? ?? ????? ??? ? ?? ? ???-???? ????????? ??????? ????? 15 ??? ??
???? ?????? '?????!
![[Image: 22zw40.jpg]](http://i29.tinypic.com/22zw40.jpg)
ФК Црвена звезда 07/08
|
10-21-2007, 02:20 PM
Quote:?????? ?? ????? ??? ? ?? ? ???-???? ????????? ??????? ????? 15 ??? ?? ???? ?????? '?????! ![]()
10-21-2007, 02:22 PM
Quote:?? ???? ????? ??????:ruke
10-23-2007, 11:41 AM
Three days ahead of Bayern
10-23-2007, 12:50 PM
?? ?????? ?????? ??????? ?? ????????, ?????? ???? ??? ?????? ??? ??.
???? ?? ?? ????? ?? ?? ??????? ???? ??????, ?? ?????? ??? ??????? ?????? ?? ??????????, ??? ?? ??????? ?????? ?? ???????? ????? ??? ?????. ???? ?? ??? ???????? ???????? ???????? ??? ??????? ???. ????? ???? ?? ?????? ????? ????????? ?????? ????????...
10-23-2007, 01:15 PM
[quote="unbeat"]Three days ahead of Bayern
10-23-2007, 03:49 PM
??????: ???? ?????? ?? ?????? ? ???? ?????? ???? ?? ????.
?????: ? ?????? 90 ?????? ?? ?? ?????? ?? ????? ? ???????? ???? ??? ???????? ??????.
10-23-2007, 03:59 PM
?? ?? ??????? ?????? ???????. ???????? ?? ??? ?????????? ????, ????? ???? ??????? ???????????. ?????, ????, ???????, ???....???? ??? ???? ?????? ?? ????? ??????. ?????????? ??????????? ?? ????? ?? ????????? ??????, ?? ?? ??? ????? ? ??????? ?????
10-23-2007, 08:56 PM
Quote:Ја бодове против Бајерна не очекујем, играли њима ови играчи или не. ОВО ЈЕ ТО ШТО ТРЕБА ДА БУДЕ ВОДИЉА СВИМ НАВИЈАЧИМА-ДЕЛИЈАМА!
10-23-2007, 11:19 PM
Quote:Demichelis ruled out, Ribery very doubtful Надам се да није грешка што сам поставио ове информације са сајта ФК Бајерн-а. Јесте ова тема искључиво везана за наш клуб и дешавања унутар њега, али ипак и ово има неке индиректне везе. "Гледати у своје двориште" - то је сасвим исправно, али ипак није небитно ако су шансе да Рибери заигра, два дана пред утакмицу, око 30 процената. И мислим да то нису никакве намерне варке преко медија... Наравно да је најважније да ако већ резултатски не можемо да поновимо '91, да грмимо из 20.000 грла (зашто да не и више) из све снаге и пошаљемо слику свету, какву ретко кад и ретко где може видети.
10-24-2007, 08:30 PM
ЦЕНТАРФОР НЕНАД ЈЕСТРОВИЋ НИ У КАРАНТИНУ!
МНОГИ очекују да вечерас од првог минута у тиму виде Ненада Јестровића, али за такву могућност не постоји ни најмања шанса, пошто бивши репрезентативац није ни у карантину пред дуел са Бајерном. Јестровић је после дербија кажњен са две утакмице неиграња и није тренирао са такмичарском екипом претходних дана, а ни сада уопште није у комбинацији. - Разлоге не знам, то је питање за тренера - потврдио је јуче информацију Јестровић. - Није ни време за коментаре, пошто је тренутно најважнија утакмица са Бајерном. Сазнајемо да односи између Косановића и Јестровића нису баш најбољи... :zbunjen :zbunjen :zbunjen :zbunjen
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
|
« Next Oldest | Next Newest »
|