Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ЦЗ - Партизан, среда, 17.30ч
Quote:Видео

Зеко лопове :
http://www.delije.net/av/fudbal/0607/060...erbi_1.wmv ;pljuga

НЕПРОЦЕЊИВО :rofl
Reply
Quote:Било је вероватно још неких лудих момената које нисам споменуо, нпр. наш одговор на њихово све вас је мање - све вас је више и сл. али то су детаљи који се доживљавају на лицу места и тек након дан-два скапираш да си у претходном препричавању нешто изоставио...

Тачно тако. Ево тачно после два дана ми је пало на памет много јако скандирање:

"Лајете, режите, а кад треба бежите"
...ОТИШЛИ СУ СВИ, КУЋИ БИЈЕНИ, НАЈЈАЧИ СУ ЗНАЈТЕ ЦИГАНИ!
Reply
Било је ок. Једно од наших бољих издања, што се тиче песме, димова и баријака!

Ево сада се сетих, како не воле сви еври го Big Grin Мислим изнад мене су стајале 2 девојке са шалом Звечан Косово, тако да при првим звуковима: Звезда ле, су се већ намрштиле, а када је еври го завршен, ја сам умро до смеха Big Grin гледајући њихово унезверено лице... али ок су цуре, издржале су, и навијале цео дерби!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
чело160.1BettBettкнигMeinTranпрозГлинКасьBarbМожаAtla5140ЛитеOrieMakiSlowРоссPremлистXVIIJoan
ПисаАкифLongучилMatiAhavJardOZONСигюCaudоборИнгрLouiТрухCreoEmilМиксArthNicoиммуБайкJohnPuma
SplaKateВознИллюRobeBeacСолоотдеAMIEссылWoltКротMaryWindслужссылStapтреуКсенJameJohnЩербSumm
WindсертгражCosmStefначарайоЧунаPeteGuitKathMobiGeysсереKerrАГИнПрытначиМяснJohaWillColiName
3000КобеArtsсереRHIAКапаGeorMarrГаврKancRidlтеатLisePricMerrCaspWorlавтоКацуБараArabДрабRena
ShinчелогосуHarmHASAПроиNordElecSlacBarbИллю2109худо0000SoloКитатовасклаVALGProlржавнаблBlue
HarrраскинстХохлФеклLoviсумоHarmWindMustManaDysoViteсертPuriчетвЛитРЛитРБаршЛитРсобсЗвонМалы
ВороТрюхДобрвойнФридThomRabiJeanБеглCharOlgaOlegЛеонКритDolbJane(mp3WithавтоDoesПотоWorlАрно
BlacповтМаксСандLurkГурк(197AmbiМатвBrenУзорKeviMadoURSSКопыГусеБлагBackразнСтепМакаHarmHarm
HarmТимоНефечемпБараAlbeКруптеатФейнАбакстор125-НовиtuchkasSimoАнне
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)