Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ЦЗ - Партизан, среда, 17.30ч
Сутра је дерби!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Информације ради - Север 400 динара... Све знате, све је речено, веома битна утакмица за нас, за наш клуб, сада треба да покажемо ко смо и шта смо и када је најтеже да будемо најбољи!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Једини проблем је у томе што МИ НИКАДА НИСМО БИЛИ СПОРНИ !

Делије Поздрав !
Reply
Јел зна неко можда на којој фреквенцији и да ли ће бити преноса на сателитској тв?Треба ми за ортака из Грчке!
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
До данас продато 3000 карата Sad .
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply
Не брини се ти, важно је да у копу буду прави људи, за остале нас баш брига.
Reply
Оно што је важно, а то је да дођемо сат раније и заузмемо првих десет редова изнад шипке како би направили КОП, а не да будемо разбацани по целом Северу
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
Reply
21 фотка је постављена...

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...n_129derbi

Постављен је видео запис са почетка утакмице (корео и димови)
Трајање минут и 25 сек, величина 5,25 мб
www.delije-caffe.co.yu/video/2007/koreo.avi
Reply
Ти си само лоша копија нашег Севера, пичко гробарска - уз транспарент: Copy - sever i Paste - Jug.
Зеко одлази, ња, ња, ња, Бјеко одлази, ња, ња, ња - Хоћете ми да их отерамо кад ви не можете.

Ово су два тренутка по коме ћу памтити овај дерби. Напокон, маштовитије скандирање (у односу на "папагаји") када је реч о, већ се може причати вишегодишњем, копирању.
Друго је можда и најјаче прозивање у последњих пар сезона. Да сам гробар, мене би то заболело.
Што се навијања тиче, били смо уједначени током већег тока меча, уз мања искакања - и лоша и добра. Гробље је надгласано мада се мора рећи да их је било мање у односу на нас, али је то већ њихов проблем.
Поново су показане отете заставе, а и они су имали једну нашу - Делије Панчево, чини ми се. Изгледа да је Стока решила да се свети, али, колико ја знам, Панчевци имају заставу која је далеко "тежа" од ове које се, лично, баш нешто и не сећам.
Нећу више, RSF ће са задовољством описати опширније Big Grin .
..baklje gore, pesma cigana...
Reply
Ја ту заставу Делије Панчево нисам никад видео на текмама? Ко зна одакле та застава.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)