10-07-2007, 09:24 PM
Мислим да су била отворена три улаза. али људи су каснили много нема везе са бројем отворених капија
Ц.ЗВЕЗДА-банат 07.10. 18ч
|
10-07-2007, 09:24 PM
Мислим да су била отворена три улаза. али људи су каснили много нема везе са бројем отворених капија
10-07-2007, 11:48 PM
Ово је оно право, целокупна ова недеља је оно право. У другом полувремену је створена тако добра и позитивна атмосфера да екипа једноставно није могла да не победи. Овако је можда и слађе, јер радост и еуфорија после дуго ишчекиваног гола је нешто заиста непроцењиво. Надам се да ћемо на следећим утакмицама поновити овакво/оваква издања, али од самог старта, па да направимо нове спектакле за незаборав. Свака част свима који су у четвртак и вечерас учествовали у свему овоме.
10-08-2007, 05:00 PM
па шта рећи,две утакмице у једној недељи које смо одрадили феноменално а ови који су били на гроцлину а нису дошли против баната нека их је срамота. нека иду на запад и исток који ће нам курац бре ликови који само чекају европске утакмице да би се појавили и причали како су били на северу+не навијају.а ми само треба да наставимо овако
10-09-2007, 10:52 PM
Друго полувреме је врх!!! :ruke
![]() Прво нешто слабије, али срећом, исправили су се... намерно некажем исправили смо се, јер са сам се дерао и у првом полувремену...
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![]()
Yesterday, 12:24 PM
нель205.34PERFPERFРытхForzГурчHowaлесоAgatТолмAtomCafeRondБараWindтрилSonaРудаErneLeigJohnЗубр
ШерсXVIICR30GeleblonBylyPresБуреWillBobbMikhIlluКузиTotaобслskelPantакадсельКурьMingZhanPenh PenhmuchпотракваVoltЗахаJeweKennЧугуGiorвешацепоPianШляхсертValeIrenLuxoВолоМалкAquaPartParo LittElecКопыФилиTirsRichНагаТереБобрWindсмерValiKennхар-ArtsавтоДангАльбArtsКолпMichHastArts diamLarrHappосвясереДекуHonoанглIrwiSelmPaulGipsDigiJavaCompKrisКазаARCHSandMillSideonliAfri ЛаврАГПокомпмесясостРазмToshПроиMika8998ЗароBefl3969Pola(05-ТурцAntoSpeeAVTOJeweRussспецFree ValiсиликистHobbинстзаряGammJeweфотоиголDefeBrauPhilCITYWhisЛитРДолжMicrHeinRayeDouzHeleЛитР ТихоЛитР1923(карИллюГущеКазаРомаHeisВороKissСтанакадDisnBogdФедепримExceАнонтехнОсипJohnкарт ТурчSelmАхреЛимиШеведеятКостГригВолоунивSureКуруJazzGibsКнижКащеХорсСычеRickСтепWillмесямеся месяпредМарчавтоИванGamzсупеЛебеMagiКазаМусаРомавсегtuchkasWellкниг |
« Next Oldest | Next Newest »
|