Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.ЗВЕЗДА - Младост (А) недеља 17:30
за све оне који не знају:

утакмица је у недељу у 17.30

дођите у што већем броју.

ја гледам звезду а не њене противнике!!!
img]http://img103.imageshack.us/img103/6734/delijesrz7.jpg[/img]
Reply
Душан Баста је позвао навијаче да у недељу у 17 часова у што већем броју дођу на утакмицу против апатинске Младости на коју ће улаз бити бесплатан.

zvanicni sajt FK-a
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Reply
да,заборавио сам да напишем да је улаз бесплатан!
Reply
www.fc-redstar.net :

"Драги Звездаши,

Били сте уз нас током читаве сезоне и када смо добијали, и онда када нисмо. И увек сте нам били потребни. Ваша песма, аплаузи, несебична подршка.

Захваљујући вама и нама, дупла круна је нашем стадиону. Желимо да на крају ове сезоне оба пехара остану на истом месту.

Зато вас позивамо да у последњем колу пред плеј-оф, у недељу, против апатинске Младости, напуните нашу Маракану. Улаз ће бити бесплатан.

Пролеће је календарски почело. Звезда је тада најбоља. Будите наш играч више".
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Лепо од њих што је улаз бесплатан али због тога има да дођу и курта и мурта. Има сви они индијанци да се довуку.
Reply
Боље да дођу индијанци на овакву утакмицу него када играмо против Милана. И треба да долазе индијанци како би научили нешто и постали део Севера. Ово је идеална прилика.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply
Quote:Боље да дођу индијанци на овакву утакмицу него када играмо против Милана. И треба да долазе индијанци како би научили нешто и постали део Севера. Ово је идеална прилика.
У праву си, ако индијанци почну да долазе на овакве утакмице, за само десетак утакимца, више неће бити индијанци. Само треба некако да име се усади та наша идеја о Северу као најбољој навијачкој трибини.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
навијање стандарно на нивоу,добар део севера попуњењ,од пиротехнике било доста димова,неколико бакљи и пар топовских удара,барјаци су се виорили свих 90 минута.треба споменути да смо одпевали нову песму која није звучала лоше али могло би то боље,све у свему још једна занимљива утакмица на маракани.

нова песма

туче и срања и сва гостовања
на којима били смо ми

довољна нису да опишу теби
колико те волимо сви
Reply
Сви услови за вечерашњу добру посету, топло време, време одигравања, бесплатан улаз су били испуњени... Стога је Маракана вечерас изгледала као ретко када у овој сезони... Запад препун, исток доста добар, а коп на Северу није могао да прими све који би стали иза заставе Делија... Мада тај коп већ дуже време изгледа масовно, данас су га испунили и они мање редовни... Сама северна трибина солидно попуњена...

Почело је са новом песмом и добар део полувремена се певала, а дефинитивно је прихваћена и сигурно ће бити једна од оних које ћемо поносно и гласноо певати у следећем периоду...
“Туче и срања и сва гостовања
на којима били смо ми
довољна нису да опишу теби
колико те волимо сви
Ооо ооо ооо...”
Тек после скоро пола сата вежбања и доброг певања загрмело се са већ добро познатом Још једна победа и титула... Одлично је звучало... До краја полувремена уз Нема дана, Звезда ми је све и још пар песама из стандардног репертоара пружамо можда и најбоље издање од почетка пролећног дела... Треба истаћи да се у овом делу игре развила неколицина барјака који су доживели промоцију на овој утакмици...

Други део игре почиње сјајном црвено белом димњадом и понеком бакљом... Мрак од димова је у једном тренутку прекрио трибину иако се још увек видело и нису били упаљени рефлектори... Испод средње шипке и копа истовремено са димовима крећу да се виоре нови барјаци за које се не зна који од којег изгледа боље... Ствар је укуса, али сви одреда су одлично и смишљено урађени... Надам се да ће вам слике дочарати оно о чему причам... Све то прати Звезда ми је све и Еври го након кога се некако разилази дим... Барјаци се врте до краја, и све то уз стандардне песме у другом делу игре... Можда је у другом делу било мало пада, али ипак је било боље него у претходних пар утакмица... Издвојио бих На своју веру на своју земљу поносам сам ја, која је отпевана после дуго времена и надам се да ће се убудуће још чешће певати... Утамицу завршавамо са новом песмом и наравно позивом играчима да дођу на Север... И овог пута смо показали шта мислимо о јужној српској покрајини уз скандирање Косово је срце Србије... Уз Шампиони и ко не скаче тај је шиптар момци су испраћени у свлачионице, а нас сутра чека рукометни дерби...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Фото

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...cz_mladost
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)