Threads: 12
Ma ljudi bre, pa nemože Bajević da trči umesto ovih vaginalnih igrača, mislim da je on tu najmanje kriv, Igrači su čuli i videli našu poruku, prema tome....
Što se tiče Dušana, neko je gore već napisao on je pokazao da je veliki čovek i u pobedi i u porazu, ima i on svoje dostojanstvo i ko zna koji su ga još razlozi osim poraza naveli na ostavku, ali avaj...
Pozdrav!
Threads: 18
Да је и 100% у праву НЕ СМЕ да уради оно што је урадио. Како је он то велики човек? Он је само комплексаш који не може да издржи критике на његов рачун. То је показао много пута не појављивајући се на конференцијама за новинаре када треба да се правда за неки свој неуспех. Он своје име вреднује више од Звездиног...ШТО НИКО ВИШЕ НЕ СМЕ ДА УРАДИ.
Боли га курац што ће нам се људи смејати због овога,што ће се то вртети на телевизији,важно је да је он испао "шмекер".
Е серем се ја на таквог "шмекра".
Threads: 164
www.delije-caffe.net/video/koreo-vosa.avi
Veliko 4,10 MB, traje minut i 15 sekundi.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 61
Quote: .
Što se tiče Dušana, neko je gore već napisao on je pokazao da je veliki čovek
Он је показао да је велики некултурни комплексаш !!!
Threads: 1
Све је већ написано, нема шта више да се каже.
Лепо је било видети да у Руми и даље има Делија. После њиховог уласка у воз полиција почиње са претресом и легитимисањем путника. Чак је неке од нас хтео да избаци због не поседовања легитимације.
Не памтим да је икад била таква контрола у возу на малим утакмицама.
Све у свему, СКСК
Threads: 6
Quote:Све у свему, СКСК 
Сви Керови су Копилани, претпостављам? :rofl
Или Кучкини синови.
Threads: 1
:laugh
сви керови су копилад
Threads: 83
Quote:Коментарисаће многи овај потез, неки да је шмекерски јер је први који је послушао оне који су највернији и први који није желео да остане тамо где га навијачи не желе, али они други ће рећи да је смрад јер се то не ради тако него завршиш утакмицу, пробаш све што је могуће па након тога одустанеш...
Ово је била првобитна реакција, људи су били збуњени, доживели смо први пут да се тако нешто деси и мишљења су била различита... Свашта се могло чути из масе...
Quote:]Да је и 100% у праву НЕ СМЕ да уради оно што је урадио. Како је он то велики човек? Он је само комплексаш који не може да издржи критике на његов рачун. То је показао много пута не појављивајући се на конференцијама за новинаре када треба да се правда за неки свој неуспех. Он своје име вреднује више од Звездиног...ШТО НИКО ВИШЕ НЕ СМЕ ДА УРАДИ.
Боли га курац што ће нам се људи смејати због овога,што ће се то вртети на телевизији,важно је да је он испао "шмекер".
Е серем се ја на таквог "шмекра".
А ово је дефинитивно закључак целе јучерашње приче... Детаљнији исказ и став Севера поводом одласка Бајевића ко није имао прилике да буде на стадиону је чуо на конференцији за штампу где су се појавли представници трибине и изнели ставове Делија...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 76
Quote:GOX SMCZ Wrote:Све у свему, СКСК 
Сви Керови су Копилани, претпостављам? :rofl
Или Кучкини синови.
Е, после овога више никад нећу да користим израз а.ц.а.б.  ;pljuga
Threads: 19
Не може човек ни да поверује шта се све дешавало јуче на утакмици, која је по новинама много обећавала...
На самом Северу је био пристојан број људи, у копу је стајало преко 3500 људи, и још је био неки мањи број са стране... Ја сам малчице каснио због посла, и већ на сам почетак улазим, и оно грми добро позната "Звезда ми је све, Звезда живот је"... то ме обрадовало, јер се мора признати да се добро чуло, касније се наставља са добро познатим репертоаром наших песама... било је и успона и падова, што се тиче наше јачине. Већ када сам силазио на своје место, видео сам откинуте кесице са балонима, што значи да је било доста дебила и кретена који терају инат, и стално раде наопако!
У другом полувремену опет се чекао тај 62. минут, не би ли почело славље... навијање дотле је било релативно ок, мада почетком 2. полувремена је почело и са бакљадом, и одмах, како се пале бакље, тако гомила крелоса вади мобилне, и снима
:zbunjen :batine ... прође то некако, када вођа даје знак за наувавање балона, и почиње опет хит са почетка утакмице "Звезда ми је све"... врло брзо после тога је воша постигла и 2. гол, тако да су људи на трибини били у неверици шта се дешава, па се више пратило дешавање на терену, које нам није ишло на руку... сланинари су били у трансу, што је и разумљиво, јер је њима ово историјска победа, мада сам их ја чуо тек пред крај када је Север утихнуо и чекао да се овај хорор од утакмице заврши...
Бајевић ме разочарао, можда и више него они наши "сплавари" који носе дрес за који смо ми много времена, љубави, путовања... потрошили и уложили... А они су са безбедне удаљености само гледали према Северу, погнуте главе, јер наравно, оно што су приказали на терену је катастрофа...
Играчи воше су заслужено тријумфовали, слично као и гробље... али оно што ми се врти у глави, то је да НИСУ ОНИ ТОЛИКО ДОБРИ КОЛИКО СМО МИ ЛОШИ (мислим наравно у спортском смислу)!!!
Нама требају други играчи, јер ови ма колико да су плаћени, и у Палилулцу би грејали клупу! Али добро до ће Пикси сам себи да објасни: шта? како? колико? зашто?
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
|