Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ДЕРБИ 24.02. 16ч
Се ближи, а мишеви нам долазе у госте........

не треба боља позивница :ruke :ruke
Лагано, има још 2 дана...

Информација за све: Улазнице за вечити дерби ће се продавати по цени од 300 динара за северну и јужну трибину, 800 за источну и 1000 динара за западну трибину а штампано је 38088 улазница! Почетак 16:00! Дакле најмање сат раније се треба појавити...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Још једном да се подсетимо... Сутра сви који мисле да су део трибине и који желе да и даље припадају истој, обавезно је појављивање минимум 1 сат пре утакмице и обавезно је стајање свих редовних у централним секторима испод и изнад средње шипке...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
... i pesma bez prestanka i blejanja!
kapije se otvaraju u 2 ako neko ne zna.... jedva cekam :ruke
Петарде! Дим! Стадион гори....
ЗВЕЗДА се нада, ЗВЕЗДА се бори.

Лудило! Хаос! Маса у трансу.....
Последњи напад имамо шансу....

Мрежа се тресе! Застава....Врева!!!
Минхен у шоку. Београд пева!

Идемо даље.... Многима смета.
Србија има првака света!

Њихове претње само су фол.
ЗВЕЗДА, БЕОГРАД, СРБИЈА, ГОЛ!!!

Са божјом помоћи сутра и певање нон стоп.
:ruke :ruke :ruke
крећем у пола два тек, ваљда стижем до 3 на Север. Надам се да ћу успети бар тај сат раније, иако сам имао у плану доста раније да додђем, али виша сила :bes

СВИ У НАПАД АЈМО, АЈДЕ!
[Image: 128derbi1xx4.th.jpg]

[Image: 128derbi2tu4.th.jpg]

[Image: 128derbi3rf1.th.jpg]

[Image: 128derbi4vo4.th.jpg]

За разлику од пичкица на терену север је опет био сјајан.
Само да се зна да је организацију доделе акредитација преузео Милан Бошковић у име ФК,а не Маркетинг ЦЗ, па се по први пут за последњих 4 година рада сајта десило да нисмо испратили дерби по први пут како треба, фоткама, видео и аудио записима...

Уколико је неко сликао са друге трибине, нека пошаље...
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Шта рећи... Наше навијање по мени одлично... Нисмо стали ни кад је било 1-4... Чак смо и грмели најјаче у тим тренуцима... Бакље, димови, стробови, барјаци... Не могу више ништа да додам, нисам навика на резултатске поразе... Sad

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)