Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kanal
Interesuje me kako razmisljaju ljudi sa ovog Foruma o stanju u FK.

Da li treba nesto da se menja ili da budemo slepo prizvrzeni klubu bez obzira na rezultate?

Na Oazinom Forumu svi govore mislite o tome, ali mene vec glava boli od misli koliko je debeo obraz nekih ljudi i funkcionera u FK CZ.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
Moram da priznam da sam prijatno iznenadjen stavom Time po tom pitanju!? Bas iznenadjenj - ali tako to biva kad se oslanjamo i slepo verujemo svojoj (ljudskoj) logici ...

Ziveli
Reply
Ja sam jos davno davno izneo svoj stav UPRAVA NAPOLJE!!! Secam se da onomad kad osvojismo duplu krunu i kad smo kao igrali lep fudbal da sam govorio ortacima "ljudi ma to je sve farsa opet ce Dzaja i Cvele i ostala banda da sve rasprodaju i rasture". Po meni je Dzaja najgori predsednik koga smo mogli da imamo a to sto je pomagao Delijama, vadio iz zatvora, to svaka cast ali ostaje cinjenica da je sjebo Zvezdu.

UPRAVA NAPOLJE!!!
umnjaju neki da bodrimo pogresan tim, i mrze nas zato sto uvek smo s'njim!!!
Reply
I ja isto mislim uprava napolje!

Dobar deo cigana mi je pricao kako bi voleli da Dzaja ode u penziju, ali nikako da ga oteramo, nego da sve bude lepo i uredno, on jeste dosta ucinio, ali kao sto kaze narodna poslovica "svemu dodje kraj", tako da je to pitanje vremena, ali tu postoji jedno veliko ALI !!!!!!!!!

Postoji i strah ko ce doci umesto Dzaje ako eventualno ode. Mozda ce se pojaviti nego ko je mnogo los, umesto Dzaje.

A kako se privatizacija blizi, sve kombinacije su moguce.

Kazu, Zvezda i Partizan vrede po 50 miliona evra, ostali klubovi od pola do milion.

Da me neko ne shvati pogresno ali ja sam neutralan
Reply
mislim da je nas najveci protivnik u toj smeni uprave strah nas samih da ce doci na njihovo mesto ljudi koji jos uvek nemaju kapital kao Dzaja i da ce tek oni da klepaju...sa druge strane nije uprava sama kriva, igrachi u velikom delu doprinose ovakvom stanju naseg FK.
Vec sam u nekoj od tema govorio o tome kako dodju iz PM, kupe auto stan u bg,skupi restorani, najbolje ribe....A Zvezda im dodje u drugom planu Sad .Sto bih ja rekao usputna stanica za evropu....to je tuzno!
Postoji veliki broj igracha Zvezde koji su igrali za nju kada je bila prvak evrope i sveta koji su zavrsili ili zavrsavaju karijeru, njihovim angazovanjem mislim da dobijamo ono sto zelimo, ljudi su samo do pre neki dan igrali fudbal u velikim evropskim klubovima znaju kako treba organizovati klub, i jedna od po meni znachajnih stavki je da imaju svoje pare i to ozbiljne pare, jer pare iz vremena dok je Dzaja trcao za loptom i pare iz ovog sada vremena su dva razlichita pojma.Znachi nece morati da kradu od kluba, da zure sa prodajom igracha u strahu da ce im sledece sezone vrednost biti manja.....i naravno nece morati u svakoj prodaji, ugovoru da ugrade "svoj deo"...

p0zDrAv!
Reply
Quote:I ja isto mislim uprava napolje!

Da me neko ne shvati pogresno ali ja sam neutralan

Kako neutralan Big Grin

Ljudi, dok neko drugi ne dodje umesto Dzaje i nesto pokusa, nikad necemo ni znati da li moze biti bolje ili gore, zar ne?
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
Quote:A kako se privatizacija blizi, sve kombinacije su moguce.

kad je privatizacija u pitanju "sve moze da bude", osim da neko bude objektivan.

p.s. i onda kad gubis ti
kad ostali ljudi tad sede
ti Crvena zvezdo tad znaj
da ja uvek bicu uz tebe...
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Dzaja napolje...to je OK,ali mene jedino kopka da on tu ne sedi dok ne nadju nekog boljeg da preuzme klub...ili ja zivim u zemlji bajki Smile
Reply
Ako si hteo da kazes da Dzaja ceka da naidje neko bolji pa da se on povuce onda stvarno zivis u zemlji bajki Big Grin Ljudi, daj da se ne lazemo. Niko, ali bas niko od nas da je na Dzajinom mestu nikad ne bi sam napustio tu poziciju. Pazi ovako, ja sam predsednik jednog od velikih klubova Evrope, do ja*a posao, kinta, uticaj i sad odjednom treba da idem u penziju :nene Ma nema sanse. Posao navijaca i jeste u tome da kazu igracima, trenerima, direktorima kad je vreme da napuste klub a sve to u cilju ocuvanja slave naseg voljenog kluba (kao sto recimo rade u Barseloni sa onim belim maramicama). Ja posto trenutno ne mogu da idem na stadion svoj dobrinos dajem time sto saljem protestne mailove na office@fcredstaragency.co.yu. To je valjda kao adresa Zvezdinog marketinga, sta li, nisam uspeo nista bolje da nadjem (Dzajin email). Je*iga znam da to nece nista da promeni ali necu da dozvolim da ne radim nista dok moj klub ide u 3 PM.

Nazalost ima istine u onome sto je govorio trener Cuke Simovic sad posle ove zadnje tekme. Rece covek da Zvezda nema uticaj u savezu borili bi se za opstanak Sad Mozda je ovo malo preterano a i taj Simovic je lupetao o nekim stvarima ali definitivno ima tu zrno istine. Dokle cemo samo moci da pevamo

Veselo mi s' tobom nekad bese,
kad si Zvezdo bila prvak sveta,
pevala je tad cela planeta
da je nasa Zvezda prvak sveta Sad
umnjaju neki da bodrimo pogresan tim, i mrze nas zato sto uvek smo s'njim!!!
Reply
Videste li dzajicevu reakciju na poraz protiv Cuke?? :o :bes

Kaznio je (novcano) ceo strucni stab i igrace :zbunjen i, molim te, on je "silno ogorcen"? Kao da je najveci problem FK poraz protiv Cuke, a ne to stro su prvenstvo izgubili na samom pocetku istog? Ili je, mozda, problem to sto rasprodaju igrace vec 13 godina i dovode nam "adekvatna" pojacanja od 15 godina koja, po pravilu, u koliko nesto i vrede odu nakon 2/3 godine taman kad pocnu da stasaju u ozbiljne igrace?

Ili je problem to sto nestaju pare od transfera igraca?

Pa ovo je stvarno bezobrazluk! No, mi cinimo klub, to nije niciji hir, zemlja ni uobrazilja, to je fakt, da nema nas - navijaca, klub jednostavno ne bi mogao da egzisitira. E sad pitanje je - ili nije (nadam se da ne pricam previse?) ko koci promene i pada na djaiceve 'suze'?

Ziveli
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)