Threads: 15
Брате, поТписујем, ИзРаел, и ЋИРИЛИЦА ... А што се тиче Јевреја, то је било за очекивати. Ја само чекам дан када ће све српске клубове и репку дисквалификовати ... А сигурно ће бити тако.
Усташе су у Сарајеву формирали тијелима слово У, Башчаршија је личила на Бејрут, кад су се ује и њихово цвијеће помлатили, али нико и не спомиње никакве казне. УЕФА МАФИОЗИ!
Threads: 12
Quote:Брате, поТписујем, ИзРаел, и ЋИРИЛИЦА ... А што се тиче Јевреја, то је било за очекивати. Ја само чекам дан када ће све српске клубове и репку дисквалификовати ... А сигурно ће бити тако.
Усташе су у Сарајеву формирали тијелима слово У, Башчаршија је личила на Бејрут, кад су се ује и њихово цвијеће помлатили, али нико и не спомиње никакве казне. УЕФА МАФИОЗИ!
brate ne zameri mi na latinici pisem u poslednje vreme sa burazerovog kompa gde je instaliran linuks i nema cirilice, pregledaj moje postove nema nigde latinice, pozdrav !
Threads: 0
Quote:Брате, поТписујем, ИзРаел, и ЋИРИЛИЦА ...
:rofl
И мени мирише да ће нас избацити све онако у пакету, јер све више подсећају на неку политичку организацију а све мање на фудбалску, као да казне долазе из Хага, пас им матер
Threads: 1
Рече ли шта уефа поводом дивљања торциде у италији ?
Ван стадиона је било, колико сам ја пратио...
Quote:...Nastavak sukoba sa policijom usledio je na stadionu Luiđi Feraris, gde ge Hajduk bodrilo oko 1.200 pripadnika Torcide.Kada su došli na stadion navijači Hajduka su napali policajce bakljama, a ovi su im uzvratili suzavcem...
па,шта год то значило..
Оградио сам се у посту

Чудно да не спомиње нико..
Подсјетићу вас на нереде у Риму прије током и послије меча Рома-Манчестер. А недавно је била велика туча између навијача Лација и навијача Динама из Букурешта, гдје су навијачи из Румуније избодени ножевима. Наравно УЕФА не реагује...
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Шљамови нас опет казнили. Овог пута чисто ради реда, да их не заборавимо.
10000 франака за убацивање петарди и бакљи на терен у глазгову,ја нисам видео ни једну бакљу :zbunjen
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.