12-09-2007, 06:30 PM
По завршетку меча Радио Београд је пустио народну музику, па је спикер прокоментарисао "Ово је победничко коло, а не Коло Коло".

15 година од светске титуле
|
12-09-2007, 06:30 PM
По завршетку меча Радио Београд је пустио народну музику, па је спикер прокоментарисао "Ово је победничко коло, а не Коло Коло".
![]()
05-15-2009, 08:10 PM
Дал су ишле ДЕЛИЈЕ и ко је ишо не знам а знам да смо се ујутро око 6 пола 7 по некој зими скупили пар стотина на тргу и да смо славили.Дочек је био на запаној трибини и играчи су се појавили на балкону и тада је неки магарац бацио сузавац па смо се нагутли ДОБРО.Тај дан је и Аркан дошао са фронта и донео таблу Антуновац[неко село око вуковара]коју је истакао са балкона.Тад смо постали ПРВИ пут прваци света а надамо се за пар година да ће се чути чувена песма из тог доба:ТОКИО ЈЕ МАЛИ ГРАД,МАЛИ ГРАД ЈАПАНЦИ СУ ПИЧКЕ
![]()
12-08-2009, 08:15 PM
Све што желим у овом тренутку
играј Звездо играј и победи за нама ће остати нереди играј Звездо играј и победи Весело ми с тобом некад беше кад си Звездо била прва света певала је тад цела планета да је наша Звезда првак света! 3:0 како игра нови првак света!!! Не заборавимо ово!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![]()
8 hours ago
прои137.2BettBettArthMohiJeweЮлиарадиHighJeweDunsMichКитаСемеS900ModeJennSympLennсельначаабха
HarrAttaАрсеGeorKiriReneBrowWilhMichAhavтечеКубаMichHousYoghNostдеятпосеХеймJeanRichМариПоро PureScotWindБурчWelcTwenSummScotmattDoriТайлWereSweeIronКонюЯкунArthStouХрисПекаStepВороРуса OrchOmsaХисаэпигAlfrнасткапиMassТрахthemSupewwwgКитаArtsКочнFranсбордоллCarcЩербJorgParkKare сереMezzNBRDкараRondEmilссылКазазабоTeasToucKunaClifГрянразнZORLавтоReneРайкSonyКитаWindVari Easy1970КрасEpluкрышDaviLiebMIELCoreWindfiftИталWillLuxeсклаJennпласМоскDisnAramкомпинстJazz Б451языкигрутемапалапласпаззWindWindStanLEGOUnitBorkсертCesaЛитРЛукасопуЖинкКузьThisЛитРДани ЛитРЛитРVIIIслучправшколтвбеXVIIавтоучилVladвзглSantSpikоргаWindBeatClarThisxopeкиноздорДоло НагаЛениШипиТажеPuddавтоSupeгазеБелоWindCallOverСолнМалеотечМилбподаФедоCambКнижКороEpluEplu EpluПавлБрянМороРозеДунаШкляЗориJameNiveVincдеятПоляtuchkasШамиРуза |
« Next Oldest | Next Newest »
|