Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ultimate fight
Quote:Звезде Ultimate fight-a i K1 borbi - Lord of rings у Београду

Место: Београдска арена

Време: 12. јануар 2008.

Skymusic организује највећи спортски догађај у нашој земљи под називом "Lord of rings". По први пут у нашој земљи, али и у овом делу Европе имаћете прилику да 12. јануара у Београдској арени гледате највеће светске звезде Ultimate fight-a i K1 борби.

Редослед борби:

1. Evgeniy Lotin (Russia) vs.Andy Jekel (Holland) (mma)
2. Dave Dalgliesh (Holland) vs.Antony Rea (France) (mma)
3. Aziz Jahjah (Holland) vs. Serbian Fighter (k-1)
4. Daniel (Norway) vs. Thai Fighter (muhai thai)
5. David Bielkhelden (Sweden) vs. Siyar Bahardurzada (Avganistan) (mma)
- 20 minuta pauze
6. Andrey Rudakov (Russia) vs. Roan "Jucao" Carneiro (Brasil) (mma)
7. Valentine Overeem (Holland) vs. Kresimir Bogdanovic (Bosnia) (mma)
8. Denis Stojnic (Bosnia) vs. Goce Sandovski (Holland) (mma)
9. Alistair Overeem (Holland) vs. Miodrag Petkovic (Montenegro) (mma)
10. Stefan Leko (Croatia) vs. Adnan Redzovic (Bosnia) (k-1)

Е курац ће Леко да се бори са балијом у Београду... То је промењено и у главној борби вечери ће се борити против Гагија Јовановића из Звезде. Много смо се цимали око тога, и мислим да смо успели.

Овај догађај није никакав К1 турнир, то је само млаћење пара и узимање од људи који не знају о чему се ради. Наша грешка је(као кикбокс клуба Звезда и кикбокс савеза уопште) што нам турци организује меч у сред Београда, али нажалост људи на челу клуба и савеза(оре свега Бора Пелевић) немају слуха за професионални спорт. Зато је и дошло до овога и зато ће само на име К1 балије имати у Арени 10-ак хиљада људи.

да појасним...

К1 турнир је турнир у кикбоксу по специфичним к1 правилима(дозвољена колена, без хватова и клинча из тајландског бокса) На турниру учествује 8 бораца, турнир је елиминациони и само је један победник који се добије исто вече. Победник се квалификује за даље талмичење и тако све до финала у токију у децембру сваке године. Таквих турнира има доста по целом свету и одржавају се једном до два пута месечно.

Дакле разлика је између к1 турнира и меча по к1 правилима. Мечеве по тим правилима организује чак и наш распали савез али то нема везе са турниром, исто је и овде случај. Муслимани(не знам која је то прича скај мјузик) организује ово и једини меч вредан пажње је меч Стефана Леко-а(иначе хрват, ради за немачку)... против надам се Гагија из Звезде.

ово је престиж фајт, тј не доноси ама баш ништа борцима сем пара. Како сам чуо најјефтиније карте ће бити 20 евра.

Верујем да ће борбе по квалитету бити добре. али сама организација ми и није нека позивница за цео ''спектакл''
Reply
урбана бебо, где си наишла на ове инфо? Организатор је пре пар дана одржао конференцију за штампу у интерконтиненталу на којој се појавило 0(и словима нула) новинара. Па ме интересује где си на ово налетела...
Reply
Никола брате а дес' ти на списку?Ја таман реко да дођем да видим како скачеш неком балији по лобањи кад оно ништа :boks .
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply
Quote:урбана бебо, где си наишла на ове инфо? Организатор је пре пар дана одржао конференцију за штампу у интерконтиненталу на којој се појавило 0(и словима нула) новинара. Па ме интересује где си на ово налетела...

http://www.kudazavikend.com/specijal/4497
http://www.arenabeograd.com/sr-ci/events/details/40

Најава за овај догађај стоји и на сајту Билетсервиса.
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Quote:Никола брате а дес' ти на списку?Ја таман реко да дођем да видим како скачеш неком балији по лобањи кад оно ништа :boks .

фали ми 20-ак килограма за к1, па можда. Ал' реално, без правог менаџера ниједан наш борац неће видети ни К, а камоли и то 1 :nene Па још је неизвесно да ли ће се најбољи српски тешкаш Гаги Јовановић у сред Београда борити у престиж фајту, замисли колико смо далеко онда од позива за нешто званично...

Лиценца је прескупа, а код нас нема човека који би уложио у тако нешто. Тако да ако желиш да ме видиш у акцији :boks у јануару се прави календар националних такмичења а следећи профи би требао да се одржи у Италији око 20 јануара. Confusedampion

@urbanbaby

хвала, када будем био 100 посто сигуран ко стварно с ким боксује поставићу овде...
Reply
Quote:Е курац ће Леко да се бори са балијом у Београду... То је промењено и у главној борби вечери ће се борити против Гагија Јовановића из Звезде. Много смо се цимали око тога, и мислим да смо успели.

Овај догађај није никакав К1 турнир, то је само млаћење пара и узимање од људи који не знају о чему се ради. Наша грешка је(као кикбокс клуба Звезда и кикбокс савеза уопште) што нам турци организује меч у сред Београда, али нажалост људи на челу клуба и савеза(оре свега Бора Пелевић) немају слуха за професионални спорт. Зато је и дошло до овога и зато ће само на име К1 балије имати у Арени 10-ак хиљада људи.

У штампи је данас изашао интервју са Пелевићем. Прича како шиптари из Швајцарске спречавају улазак наших бораца у К1...нисам га баш најбоље разумела.
:zbunjen
Потврдио је да ће главни меч у Арени бити између Лека и Гагија. Пелевић не готиви УФ (не сматра то спортом), ни фудбал не готиви...каже да би волео да се у Србији развије аматерски кик-бокс али да то зависи од државе.
Reply
Quote:Raspored borbi:

1. Evgeniy Lotin (RUS) - Andy Jekel (NIZ) (mma)
2. Dave Dalgliesh (NIZ) - Antony Rea (FRA) (mma)
3. Aziz Jahjah (NIZ) - Nikola Dimkovski (k-1)
4. Daniel (NOR) - ??? (k-1)
5. David Bielkhelden (ŠVE) - Chico Martinez (NIZ) (mma)
6. Andrey Rudakov (RUS) - Roan "Jucao" Carneiro (BRA) (mma)
7. Valentijn Overeem (NIZ) - Krešimir Bogdanović (BOS) (mma)
8. Denis Stojnić (BOS) - Goce Sandovski (NIZ) (mma)
9. Alistair Overeem (NIZ) - Miodrag Petković (SRB) (mma)
10. Duško Basrak (SRB) - Adnan Redžović (BOS) (k-1)
11. Stefan Leko (HR/NJE) - Dragan Jovanović (SRB) (k-1)
12. Srđan Jović (CRG) - Miljan Maljković (SRB)

Specijalni gost večeri - trostruki K-1 prvak Semmy Schilt.

[Image: lord.jpg]

http://www.lordofring.org
Reply
http://smg.photobucket.com/albums/v334/g...?start=all

135 фотографија са ultimate fight из Арене
Reply
Вуле, свака част за фотке. ;pljuga

Она борба са Семијем је била смејурија. Див против кепеца.
Леко такође није имао достојног противника. Нека обојена девојчица са кикицама. :lol:

Борбе које су изазвале овације у Арени су убедљиво између Гагија Јовановића и Дражена Ордуља, Гоцеа и Дениса, Никола Димковски и Азис Јаја...

Гагију је скандирала цела Арена, сви су били на ногама. Након меча између Македонца и Сарајлије избио је ицидент. Полетеле су флаше и столице у ринг. Надала сам се општем фајту у партеру али брзо се све смирило.

Што се тиче амбијента, ипак је много узбудљивије гледати борбе у прашњавој и мрачној Хали спортова, где је публика сасвим близу ринга...осетиш мирис зноја, крви, набија ти се адреналин...у Арени свега тога нема...
Reply
Ипак Октагон је за мене закон! То је прави ринг. Једва чекам ултимат фајт.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: