Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ultimate fight
Quote:
UrbanBaby Wrote:Поред имена Славољуб Лазић, пише "Stret fighter" - шта му то дође?

znaci da mu ni jedna disciplina nije specijalnost , nego se vodi kao ulicni borac .
Na onom prvom ultimat fight turniru u Beogradu je njih 80% bilo street fightera

Хм, изгледа да судије нису нешто наклоњене "уличним борцима"?
Мене је С.Л. одушевио борбом и нико не уме да ми објасни на коју фору је његов противник проглашен победником. Ако неко зна да ми објасни, била бих му захвална.

Дебитанти су одушевили све у хали! То су биле кратке али праве борбе а не као она двојица гејева на крају...

Турнир је за пар нијанси био квалитетнији од претходног - бољи борци, боље цице, разноврснија публика али надам се да ће бити још боље. Озвучење и видео су били тотални крш, судије касниле више од пола сата, медијски је јако лоше пропраћен турнир, тек се на дан турнира појавила најава у новинама - срамота.
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Она крађа на крају је срамотна била стварно... јадан је српски ултимат фајт ако је онај Пеле најбољи борац свих времена.
Организација очајна, ал било је добрих борби...
Reply
Шта се догодило на крају?

Морали смо изаћи раније, око 23.45, тако да нисмо стигли да одгледамо све...

Пеле је превише ишао на опрез и тактизирао...
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Пеле је јео говна...
Прве 2-3 рунде је трчао само док је хрват ипак нешто покушавао и ударио га пар пута. У задње 2 рунде га је хрват исто пар пута фино забо док је овај као покушао да га удари једном-двапут. чак су се и на поду нашли у петој рунди гдје ниједан није имао неку предност.... али оно што је скандалозно је одлука судија..... Побједа Пелета 2-1 на бодове... извиждани су сви, опет су летиле флаше, јебане мајке...
Reply
Њих двојица нису вредни помена али било је сјајних борби.
Црногорци су се борили витешки. Иако су поражени (и Спале и Вучко) опет бих навијала и њих. Big Grin

Смешно ми је у једном тренутку било кад сам бацила поглед на трибине - били смо распоређени као на дербију са једне стране гробар(и) са друге стране цигани ;pljuga :lol:
Reply
Još je samo falilo da Miša Tumbas izvadi karsona... :rofl
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
http://www.mmabeograd.org.yu/

Извештај и резултати са турнира... овде
Reply
Тражила сам неке видео снимке са турнира али нађог само ово - Драган Тешановић vs Бојан Војиновић :
http://video.google.com/videoplay?docid=...27&q=gidra

Све је изгледало уобичајено током меча али на крају као да се у Тешановићу пробудио хулиган - ко није гледао, нека погледа крај борбе. Big Grin
Reply
Јесте видели како је браѕилац саранио Филиповића! :rofl
Reply
Ево поставили су већ ...

кака мабаши :boks
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)