Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Бесплатно на утакмицу с Борцем
Црвена звезда је одлучила да улаз на утакмицу 16. кола Меридијан Суперлиге са Борцем из Чачка буде бесплатан. Утакмица се игра у суботу од 13 часова.
Црвена звезда на овај начин жели да се захвали навијачима на великој подршци коју су пружали тиму током првог дела сезоне и позива их да у што већем броју дођу на утакмицу са Борцем на којој ће се прославити освајање титуле јесењег шампиона
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
Невезано , за ову тему, ал нисам имао где да напишем...Јел гледао неко текму Шалке -Бохум, чини ми се да са сам чуо обрађену '' још једна победа...'' сад, можда сам и ја прсо... :zbunjen
Quote:Невезано , за ову тему, ал нисам имао где да напишем...Јел гледао неко текму Шалке -Бохум, чини ми се да са сам чуо обрађену '' још једна победа...'' сад, можда сам и ја прсо... :zbunjen

вероватно си добро чуо, пошто је већ пола европе почело да пева то!
Ех, а два кола већ улазим на исту карту, сад морам да је чувам до пролећа... Распашће се :ruke

Ово је добар разлог да дође доста навијача на Север у Недељу...

Још да нас послужи време...
Quote:Ех, а два кола већ улазим на исту карту, сад морам да је чувам до пролећа... Распашће се :ruke

Ово је добар разлог да дође доста навијача на Север у Недељу...

Још да нас послужи време...

1. У суботу !!!

2. Је**ш време!

3. Доста каквих навијача ?!?
А који је вама курац сад па покушавате да докажете да сте прави навијачи и да вама не треба бесплатан улаз, као доћи ће позери, доћи ће ови, доћи ће они.
Наше је да дођемо и да навијамо најбоље што можемо !
Добро, у суботу, а што се тиче времена, мене баш брига, дођем свакако, али после ће се причати како не одговара термин, времан, бла, бла...

Баш ме брига, ја долазим да навијам и крај, остали како хоће...
У 13х се игра
Фотографије:

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...7/cz_borac
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
солидно је данас било око 5000 људи у копу много барјака који су се вртели целу текму...На почетку утакмице учена нова песма са диска,која јесте супер песма али није динамична надам се да се неће форсирати на баскету јер је ипак баскет динамичнији од фудбала.Нова песма се певала скоро цело прво полувреме,а у другом се певало доста песама одличан је био и евриго :ruke На крају мало за добродошлицу гостима из грчке Smile скандирамо "Паок Кариоли гамо тин тумба оли"....кидао сам се од смеха кад је лика који је ушао на терен јурио онај несретник :rofl

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)