Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
C.K.C.K. Хроника
подписујем текст мог предходника и додајем

МАСОВНОСТ И МАТЕРИЈАЛНИ ДОКАЗИ!

Верујете ми да су ствари ипак мало другачије него пре десетак година и да судови у Србији неретко осуђују полицајце за прекорачења овлашћења и сличне ствари, али понављам само МАТЕРИЈАЛНИ ДОКАЗИ!

пОЗДРАВ!
Reply
Ма који црни материјални докази?! :o
Па цела Србија зна за Милана Васића (123 дерби), за Драгана Глишовића (124 дерби), за Куп Кораћа, за Вршац, за Пионир...и шта с тим?! Коме се бре јебе за нас?

Важније им је да неки болестан педер не добије батине, него што им је важно да неко здраво дете не остане без ока од жандарског метка.
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
Reply
Слажем се ја са тобом мајка маро, али заиста не постоји потреба за таквим једним ставом, оно што желим да кажем је да треба готово свакодневно утицати на медије, треба се некако увући у одрећене новинске и телевизијске куће и трубети, трубети, трубети.....

јер чак и хиљаду пута поновљена ЛАЖ постаје истина, а камоли истина.
Поздрав!
Reply
Материјалних доказа, стварно колико хоћеш, ево примера из суседне земље :
http://www.abuzuri.com/wp/
http://www.abuzuri.com/dinamo-steaua-20-09-05/foto/

@Nikola013 Делије имају обичај да кажу "ми стојимо иза својих поступака" или "нисмо ни ми цвећке" али немају обичај да се "тужакају". И то ће вероватно тако и остати.

Мислим да постоји са 128 дербија снимак младића који лежи на улици док га неколико корњача газе али не верујем да ће ико од тих "вршиоца дужности" одговарати за то...
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Policajac napastvovao koleginice
21. mart 2007. | 12:50 | Izvor: Beta
Beograd -- Komandir policijske stanice Zvezdara Miloš Popović smenjen zbog seksualnog uznemiravanja koleginica.

Načelnik Unutrašnje kontrole MUP-a Srbije Ljubinko Nikolić izjavio je za Danas da je po završetku istrage Unutrašnje kontrole protiv Popovića pokrenut disciplinski postupak zbog povrede radne dužnosti, odnosno narušavanja ugleda službe. "On je razrešen dužnosti krajem prošle nedelje", rekao je Nikolić.

Prema njegovim rečima, materijal o predmetu je prosleđen javnom tužiocu, koji će proceniti da li u Popovićevom postupanju ima elemenata krivičnog dela i da li će biti krivično gonjen.

Policajke iz stanice Zvezdara izjavile su da ih je komandir mesecima ucenjivao i seksualno uznemiravao. Jedna od oštećenih, udata i majka, izjavila je da ju je Popović napao u svojoj kancelariji tako što joj je prišao s leđa i počeo da je ljubi i da joj dodiruje grudi. Na njen zahtev da prestane, odgovorio je da će biti njegova kad-tad.

Nikolić je dodao da je bivši šef policijske stanice Zvezdara postavljen na niže mesto u drugoj policijskoj stanici, tako da ne postoji mogućnost da vrši pritisak na koleginice.
:rofl
Reply
Предлог Закона о изменама и допунама Закона о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама

http://www.srbija.sr.gov.yu/extfile/sr/7...20_cyr.zip
Reply
19.09.2007.

ПРЕСТРОГЕ КАЗНЕ

Скупштина Србије прексиноћ је завршила расправу на тему о изменама Закона о спречавању насиља на спортским приредбама које предвиђају знатно строжије казне за виновнике туча, као и навијаче који вређају на расној и националној основи. Вође навијача вечитих ривала успротивиле су се таквим решањима.

Сима Србија, вођа навијача Партизана, најавио је протесте због таквих законских решења.
- Садашњи закон је рестриктивнији, али није се утицало на узрок горућег проблема. Није праведно да навијач који увреди спортисту или учествује у тучи добије осам или десет година затвора, а убица само пет година. Према нашем закону, забрањено је на стадионе уносити бакље, бубњеве и озвучење, што је дозвољено у европским земљама. Предлог "Гробара" је да се прво донесу закони о спорту и приватизацији клубова. Треба прво вратити квалитет игре у домаћој лиги, као и статус клубова који играју, па би лакше решили и насиље на стадионима. Добар пример за нас је Енглеска која је донела спортске законе, а затим сузбила насиље, по коме су били препознатљиви - каже Сима.

Владимир Шавија, вођа навијача Црвене звезде, сматра да су казне престроге, али да ће "Делије" прво прочешљати законске одредбе како би увидели на који начин ће поднети захтеве да се донесу хуманија решења.
- Навијачи су најмање криви за инциденте. Треба имати у виду у каквим условима се одигравају утакмице у домаћим и међународним такмичењима, проблеме са набавком карата, контроле на улазима на стадионе и дворане...Полиција за инциденте најчешће окриви навијаче, који затим недужни испаштају - сматра Шавија.
Reply
Ево овако, усташа у бановцима убије двоје Срба (од тога 4-годишње дете), циганштура силује продавачицу у центру бг-а, неки педофил је добио САМО 3 године затвора за...(мрзи ме да тражим линк ал'боље да непричам шта је стока радила), КосМет несмем ни да помињем а шта "господа другови" раде? 'ладе јаја у скупштинским фотељама и пљују по навијачима. Е па смрадови, биће поново 5.октобар ал' тад ће те уместо власти добити гиљотину!
[Image: 22zw40.jpg]
Reply
Па циљ свих ових закона који се доносе против навијача и јесте тај да се спречи и најмања могућност да навијачи опет буду у стању да сруше државну власт.
Reply
Шта се расправљало на седници Владе Србије (у уторак чини ми се), ко је највише срао против навијача, и јел има неко да је рекао позитивну реч од посланика? Ко је пратио пренос нека напише.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)