Threads: 24
Nas bivsi igrac Dragisha Binis danas je uhapsen sa jos 9 kriminalaca iz Krusevackog kraja. Dragisha je izgleda ucestvovao u kradji vise automobila. Izgleda da je dostojno nastavio "delo" svog bivseg direktora Arkana. Ja sam i ranije cuo neke price na ovu temu, ali nisam verovao.
Bina Turbina je izgleda nesportski zavrsio svoju blistavu karijeru ovekovecenu titulom sampiona Evrope.
E moj Dragisha....
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
Threads: 0
Neko rece da je Dragisa to licno demantovao na BK,ne znam.
Threads: 12
Nadajmo se da je Glina u pravu.
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Threads: 8
Ne daj se Bino!
Threads: 38
Tuzno! Ali Niski zar se u Nsu i dan danas ne zna ko je Bina?!?!
imao je on dole neke "poslove" jos kao igrach Zvezde koliko se ja secam...
ja bi iz ovoga izvukao neki zakljucak, tj. dao bi predlog da se donese na sednici FK da igrachi koji ne pruzaju partije renomea Zvezde dobiju prdekanu! :rofl
p0zDrAv!
Threads: 14
Je*ote nisam znao da se Bina bavio tim stvarima :zbunjen Doduse trebalo je da znam cim je u istoj stranci sa onim lopovima i ubicama. Bad bedak, mislim zato sto je ipak bivsi Zvezdin igrac. Ma nek ide u pm.
umnjaju neki da bodrimo pogresan tim, i mrze nas zato sto uvek smo s'njim!!!
Threads: 12
Quote:Tuzno! Ali Niski zar se u Nsu i dan danas ne zna ko je Bina?!?!
imao je on dole neke "poslove" jos kao igrach Zvezde koliko se ja secam...
ja bi iz ovoga izvukao neki zakljucak, tj. dao bi predlog da se donese na sednici FK da igrachi koji ne pruzaju partije renomea Zvezde dobiju prdekanu! :rofl
p0zDrAv!
Kako mislis da se ne zna :zbunjen
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Threads: 38
ma Niski hteo sam da kazem da se on tamo po Juznoj Srbiji postuje u prevodu zajeban je igrach....
Threads: 0
Binic je uhapsen pa pusten zbog imuniteta . Taj imunitet treba da mu ukine skupstina . Inace Binic je, kako sam ja cuo jos davno , reketirao pola Ceske sa nekim kriminalcem iz Krusevca .
Sto se mene tice : Binica u zatvor .