Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HELLO BORTHERS!!!!!!
Quote:
Машењка Wrote:Možda malo preterujem što to od tebe tražim ali to je pravilo za sve... Nije problem da ti pišeš latinicom, srpski ti nije maternji i razumem da ti je ovako lakše, ali ja ne mogu da pišem srpski latinicom...

ur colours are bright: we are fans of red and white!
Reply
Do you see that I wrote in my last post?
Reply
Quote:Do you see that I wrote in my last post?

Не, Ne, NO!

Just some chinese letters...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Quote:Just some chinese letters...

So do I!!! Sad((( But not our cirilica.
Well, what shall we do with all this?
Reply
You can write in latinic Serbian or in English and we will think something so you can understand us... We know English too Smile))
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
http://www.delije-caffe.net/forum/viewto...62&start=0
namigivanje
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Quote:http://www.delije-caffe.net/forum/viewto...62&start=0
namigivanje

Ne imam ovu problemu: mogu da pisem cirilicom, ali ljudi ne vide sta sam napisala, ni ja ne vidim njihovu cirilicu. Hvala.
Reply
Quote:You can write in latinic Serbian or in English and we will think something so you can understand us... We know English too Smile))

Hvala mnogo! Thank you. Smile

Mpj poznanik pita da li CZvezda ima neku utakmicu u Maju? On dolaze u Beograd. Smile Ja sam trazila kalendar FK CZ na zvanicnom sajtu, ali nisam nasla ga.
Reply
Quote:

Mpj poznanik pita da li CZvezda ima neku utakmicu u Maju? On dolaze u Beograd. Smile Ja sam trazila kalendar FK CZ na zvanicnom sajtu, ali nisam nasla ga.
Биће сигурно утакмица у мају, нешто првенствених, а ако се пласирамо у Финале играћемо и Куп утакмицу.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply
Quote:Ne imam ovu problemu: mogu da pisem cirilicom, ali ljudi ne vide sta sam napisala, ni ja ne vidim njihovu cirilicu. Hvala.

Mislim da trebas da podesis u Internet Exploreru (View) Encoding - Unicode (UTF-8) ili Cyrillic Windows. Trebalo bi da radi.
Masenjka probaj!
:ruke
[Image: pobednik.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: