Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00
nije valjda da nema snimka korea ?
Red Star Forever upravu si na neki nacin,da su to normalni ljudi koji dolaze redovno i koji kapiraju ceo fazon.Ali problem je taj da iz iskustva(na zalost sopstvenog) znamo da je nemoguce krenuti tom devizom "Oni bi trebali da se prilagode nama"-znam da bi trebali,ali takodje znam da je upravo to gotovo neizvodljivo.To su ljudi koji to ne bi skapirali ni u najnormalnijoj situaciji,a kamo li u situaciji kada su mrtvi od alkohola i droge.Dakle zbog te cinjenice mnogo sam vise za predlog koji je izneo Boka.Mislim da je to pravi predlog,jer nama redovnima je u interesu da SEVER dobro izgleda i zvuci,ne cini mi se da istu nameru imaju i ovi drugi.Zato im treba ubaciti u glavu kao sto je Boka rekao kratke pesme i skandiranja koja bi grmela-mi bi postigli svoj efekat,ceo SEVER bi pevao(skandirao) male su sanse da se tu nesto zbrza i usere.Jer ovo stvarno ne ide,a i tvoja ideja Red Star Forever je na mestu ali je neizvodljiva,zato ajmo jebi ga svi u defanzivu(kako si poredio) i podrzimo Bokin predlog.To je jedino resenje za koje sam siguran da bi uspelo. ;pljuga
На овој утакмици је било потребно да се песме попут Још једна победа и титула, Маракана дал је пуна и све друге наше, оригиналне песме исфорсирају до максимума а не да певамо Марсељезу и Бела ћао.
Кренули смо са "нашим" песмама а онда су се негде успут изгубиле и кренуло се са "старим познатим" ууу ааа Звезда. Целу ствар је мало извукло добро певање песме Још једна победа и титула, пред сам крај меча и на крају док су играчи излазили са терена.
По мени нема дилеме да ове песме морамо форсирати на великим текмама, па и по цену да навијање не буде на нивоу.
Istripovali ste. Nikda vise normalnijih ljudi nije dobilo kartu za sever. Bar u zadnjih 10-ak godina za koliko odlicno znam kako je i sta bilo. Preko 1000 propusnica + oko 3000 severa na unutrasnjost i BG to je oko 4-5000 ljudi. Toliko je bilo onih koji razumeju sinoc na severu. Postoji drugi problem...sto nisu svi stali na jedno mesto,pa se tih 5000 u onih pa sigurno 15-20000 ljudi izgubilo.
Zaboravljate da je sinoc milan bio na nasem stadionu,zaboravljate da je oko 1000-2000 ljudi dan ranije kroz resetke,kao mala deca,posmatralo trening kake i drugova,zaboravili ste da je stvorena takva slika o ovoj utakmici da je to bila stvar pomdarstva pojaviti se na njoj...mnogo stvari zaboravljate,nagadjate...i vadite samo ono najcrnje.
Ranije kada je bilo po 100 ljudi na drugim tekmama nismo ni znali kako sever treba da izgleda na ovim vecim tekmama. Bilo nas je malo i nismo uopste primecivali ono sto danas primecujemo. Kod mnogo vise ljudi je danas razvijena navijacka svest i otuda ovoliko kritike na racun tribine. Ja vam kazem da je ranije bilo 10 puta gore ali da toga nismo bili svesni...tj. neki mozd i jesu ali su bili u manjini.
Sipke do zapada i istoka nam ne trebaju jos uvek,jer ni sredina na ovakvim utakmicama ne peva kako treba. Ubuduce svi treba da stanu u sredisnja dva sektora kako bi pesma medju nama grmela,a ostatak tribine neka peva ako zna,ako ne...ko ih jebe i ovako su tu vise da gledaju protivnicke timove nego nas klub.
Da sever nije isao na blagajnu,da nije dosta pravih dobilo mogucnost da nabavi kartu za sever,da nisu jureni tapkarosi,da nisu jureni oni sa prljavim kapicama,da nije deljen informator,da nije bilo par melodicnijih esama(koje su a silu progurane),da nije bilo koreografije koja sama po sebi ima muda....sta mislite nasta bi licili sinoc?
Sory zbog tuce ali eto, desava se. J..i ga, mora se znati nekakav red na ogradi, ko gde kaci zastavu. B Palanka je svoju kacila na stazi, ali juce je Nis doneo svoju vecu i oni su ispusili za mesto. Nakacili su je na mesto gde odavno stoji Delije Valjevo i onda je doslo do nesporazuma. Btw, na Severu je tada bio samo manji i to mladji deo ekipe Delije Valjevo, koji su imali zadatak da zastavu okace na svoje msto, bez nas starijih. Oni su odradili i branili mesto i desetogodisnju svetlu tradiciju zastave Delije Valjevo. Nismo hteli siriti sukob dalje, jer po nama to nije cilj naseg bitisanja na Severu. Ali, neke stvari ipak moraju da se postuju, i mislim da je to u redu. Sve je zavrseno kako treba, uz po koju "sljivu" i cvorugu... :rofl Valjda je to i posledica nedostatka konkurencije u nasem navijackom okruzenju... :rofl
Quote:.Никад не бих помислио да не долазим на Север ма какви разлози били за то изузев ако је то став трибине... Дакле ни они који су евро навијачи а ни они који су стални тешко да могу да ме отерају од Звезде... Дакле не размишљајте тако, није то став правог навијача... ..

капирам да се ово односи на моје мишљење које узгред написано у афекту без размишљања...Ја сам редован идем на сваку текму на маракани и већину гостовања по Бг-у и пази сад кад ја који бодрим Звезду и по зими и по киши морам 3 дана да се цимам да би нашао карту или да је купим по 10 пута већој цени и на крају кад и ако то успем дођем на Север и видим да то није онај мој Север да сам ту у мањини,гледам фаце понашање људи,гледам људе који гледају текму и коментаришу,гледам да већина квари дали корео дали песму итд...И запитам се шта ћу ја онда тамо,како да се поставиш...И синоћ што се пречесто дешавало вође крену са једном песмом сељаци почну да звижде Инзагију или небитно ком и угуше нам песму,једноставно изгубиш вољу која је доста јака за навијањем а кад је већ тако шта ћу онда тамо...Добро утисци су још јаки од синоћ једноставно разочарао сам се.

Што се те туче тиче први пут сам овде чуо да се то десило због Шапчана тако да не знам дали је тачно али ако јесте без обзира на то што су Шапчани редовни и што раде све за похвалу треба то осудити понављам ако је то тачно. Не даје ником за право то што је редован да се понаша бахато и да изазива туче због којих испадамо индијанци који се туку између себе поготово око таквих безвезних ствари.Уосталом одговорили смо им адекватно синоћ са "Стоко сељачка" и "марш са севера"...

још једном да не испада да прозивам Шапчане јер не знам дали је истина што је онај лик написао значи ко год да је то урадио је за осуду.
Quote:Sory zbog tuce ali eto, desava se. J..i ga, mora se znati nekakav red na ogradi, ko gde kaci zastavu. B Palanka je svoju kacila na stazi, ali juce je Nis doneo svoju vecu i oni su ispusili za mesto. Nakacili su je na mesto gde odavno stoji Delije Valjevo i onda je doslo do nesporazuma. Btw, na Severu je tada bio samo manji i to mladji deo ekipe Delije Valjevo, koji su imali zadatak da zastavu okace na svoje msto, bez nas starijih. Oni su odradili i branili mesto i desetogodisnju svetlu tradiciju zastave Delije Valjevo. Nismo hteli siriti sukob dalje, jer po nama to nije cilj naseg bitisanja na Severu. Ali, neke stvari ipak moraju da se postuju, i mislim da je to u redu. Sve je zavrseno kako treba, uz po koju "sljivu" i cvorugu... :rofl Valjda je to i posledica nedostatka konkurencije u nasem navijackom okruzenju... :rofl

е јбг тек сам сад видео ову поруку...Извињавам се шапчанима...А мислим и даље да све договором може решити без туче...
Quote:nije valjda da nema snimka korea ?

Pa nije valjda ??? Bila bi to velika steta
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Скримо Confusedampion лепо дођеш на трибину прво се информишеш о сукобу и кад извалиш ко се туко прво не кренеш да кењаш овде о стоци сељачкој...него дођеш знаш где сви стојимо на трибини и ми и ваљевци, дођеш и кажеш и једним и другим да смо сељаци и отераш нас са севера

Smile

Наравно неспоразум А&Т, дефинитивно недостатак конкуренције Smile

Поздрав за Ваљево.
као прво рекао сам да сам овде прочитао да је неки лик то написао и рекао сам да нисам знао ни ко ни што ...У сваком случају је за осуду међусобна туча на Северу...Написао сам шта се скандирало а управо се скандирало Стока сељачка дакле нисам ја то написао већ пренео шта се на стадиону у том моменту скандирало.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)