Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fudbalska Goodyear liga!
Kakve su sad to price na sportskojcentrali da je na pomolu fudbalska goodyear liga :zbunjen Mislim, ne znam sta da mislim, sportskacentrala obicno ima dobre informacije.
umnjaju neki da bodrimo pogresan tim, i mrze nas zato sto uvek smo s'njim!!!
Reply
??... ??????? ??? ??? ????? ? ????...

???? http://www.delije-caffe.co.yu/phpBB/viewtopic.php?t=252

? ?? ?????? ?? ????? ??????? ????? ???? ?????...

Forza DELIJE-CAFFE
O con noi, o contro di noi! :ruke
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
Bilo bi jako dobro za nas fudbal, kao i za nas same da se tako nesto sprovede iz reci u delo...jer koliko ja kapiram FK je imao 4-6 dobrih tekmi po sezoni kad kazem dobrih mislim na to da su protivnci ono zasluzili uopste da igraju protiv tima kakav je Zvezda....e mislim da je to malo da iz tih par meceva ne mozete dobiti rutinu i samopouzdanje....i mislim da ako se to desi tj. otpocne sa igranjem fudbalska goodyear liga, nasi klubovi ce duze ostajati u evro kupovima i to bi bio jedan veliki plus za sve nas!

p0zDrAv!
Reply
Quote:??... ??????? ??? ??? ????? ? ????...

???? http://www.delije-caffe.co.yu/phpBB/viewtopic.php?t=252

? ?? ?????? ?? ????? ??????? ????? ???? ?????...

Forza DELIJE-CAFFE
O con noi, o contro di noi! :ruke

Da ali ovo sada izgleda da su se nesto i konkretno dogovorili, kao bice neka vrsta turnira. Inace koliko vidim Hrvati ne ucestvuju.
umnjaju neki da bodrimo pogresan tim, i mrze nas zato sto uvek smo s'njim!!!
Reply
Para vrti... Smile Mada nisam siguran da od toga ima ista Sad ,ali bi bilo lipo viditi "bile"na Marakani :ruke
Reply
Ja sam citao u najozbiljnijim engleskim dnevnim novinama Independentu da su CZ, Par, Steaua, Rapid (Bukur), Levski, CSKA, APOEL (Nicosia) i Oly vec formirali ligu - razlog je slab ucinak ovih timova u elitnim evr. kupovima.
Reply
Mislim-sve moj do mojega...ne verujem da ce to ista pomoci podizanju kvaliteta CZV,a ni doticnih klubova,jedino mozemo da lecimo komplekse...tuga Sad
trebalo bi da se klub organizuje kao Dinamo-Kijev...znaci ozbiljan rad i izbegavanje stvaranje zvezda koje to nisu-tome smo jako skloni Smile
Znaci KRVAV rad i rezultati ce doci mozda Smile ,a ovo "udruzivanje" sa komsijama-mislim bolje da pice fudbalicu u BGD zoni-ojacace im primicaci Smile
Reply
ma i to sto kazes Bojane, Zvezda da igra sa tamo nekim sabanima koji ni ne sanjaju da ikada postau prvaci Evrope i Sveta...a i plus da dodju tamo neki i da nas cimaju kao ovi iz goodyear lige...sabanija...
Treba neko posebno da radi sa igracima i da im objasnii da ako su potpisali za Zvezdu i imaju kintu za kola stan ribe ovo ono...ne smeju nikako da zaborave da se ipak radi o Zvezdi bivsem prvaku sveta...Ponekad mi se chini da fudbalerima siste jaj*a i da se ne zalazu dovoljno, Zvezda im je postala prolazna stanica ka Evropi...dodju da bi se prodali...a znate kako kaze nas narod prodane duse mogu da nam p*se, jedino se tu stvara problem sto Zvezda ispasta zbog takvog njihovog stava...Kontaju momci imaju para za zezanje, klopu po skupim restoranima, karaju najbolje rave....
Mislim da tu lezi problem nasih neuspeha u Evro kupovima....
Samo rad rad rad......i ne smemo da dozvolimo sebi da se sad trazi tu neka sabaija i da se sa njima mi zaludjujemo kao pobedimo Levski i to je uspeh....Zvezda mora da razmislja i pravi planove kako da pobedi Juve, Arsenal,Romu.....i opet bude prvak Evrope...

istina je prvi post nije izgledao ovao ali razmislio sam jos jednom i ne chini mi se ta ideja kao neko dobro resenje.....to bi bilo samo bezanje od stvarnosti, a to nam ipak ne treba!

p0zDrAv!
Reply
http://www.politika.co.yu/2003/0227/s03.htm
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Pancevac,svidja mi se kako razmisljas,ali ima tu jos nekih stvari...99% ovih sto trckaraju u Zvezdinim dresovima po travi,parketu itd ustvari su kratke pameti:Kad ih "najbolje levo krilo Sveta" uvalja za sicu oni misle da su resili pola posla u zivotu...ali su se malo prejebali jer posle "angazmana" po "svetskim"klubovima sledi II liga Spanije,Portugalije...a prohtevi ostaju isti,pa su tu jos zena,deca,rodbina,"prijatelji" i sl. drustvo,a svi oni oce pare...pa de su Porshei,BMW-i i jos razna sranja i na kraju im lome noge po Koreji i Kini i jos ih zavrnu za kintu...al je onda kasno...
I zato tek sa 27-8 godina u "inozemstvo" pa da odes k'o covek za milione(neto),i da te boli i da ti svi "puse" i da si igrac a ne sibicar,al' kome to da pricas kad ovde daju gol smrdljivom Partizanu i svi misle da su Dusan Savic(mislim,nije ni on neki vanzemaljski igrac, al to kome je on uvaljivao golove-ove seljaci mogu samo da sanjaju...)
Pozdrav Ciganijo :ruke
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: