11-03-2007, 05:43 PM
Добили смо Вошу 34:30 :ruke
![[Image: 22zw40.jpg]](http://i29.tinypic.com/22zw40.jpg)
РК ЦЗ - Сезона 2007/08
|
11-06-2007, 12:56 PM
11-06-2007, 04:02 PM
Quote:Добили смо Вошу 34:30 :ruke Мислим да је било 30-24 за нас...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
11-14-2007, 05:19 PM
интервју са Перуном....
www.sd-crvenazvezda.net/index.php?mod=intr Quote:Ненад ће свој други деби у Звездином црвено-белом дресу имати са бројем 9 имати 25. новембра 2007. године, у утакмици против Југовића у хали у „Шумицама“. Дођите и поздравите повратак „Терминатора“ у српски рукомет. ![]() Оба дуела у Немачкој :zbunjen http://www.sd-crvenazvezda.net/index.php...st&id=1335 Пошто су у домаћој лиги извојевали важну победу над ПКБ-ом, наши рукометаши се окрећу европским обавезама. На реду је двомеч са Нортхорном, у оквиру 3. кола Купа ЕХФ. Црвено-бела експедиција сутра нешто после поднева креће у Немачку, где ће са тренутно водећом екипом Бундеслиге одиграти оба дуела, најпре у петак, а потом и реванш у недељу. ове вести су са СДЦЗ сајта који за разлику од фк сајтова од скоро изгледа пуно боље.
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije ![]() BOMBE NA JNA!
11-14-2007, 07:06 PM
Quote:ове вести су са СДЦЗ сајта који за разлику од фк сајтова од скоро изгледа пуно боље.изгледа пуно боље само што не могу да се линкују линкови ![]() http://www.sd-crvenazvezda.net/
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije ![]() BOMBE NA JNA!
11-14-2007, 08:08 PM
Не срамоти се Коди, лепо постављај Кодове! :nacuo namigivanje
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
11-16-2007, 09:14 AM
Да ли ико има распоред овог нашег првенства, пошто не могу да нађем чак ни на сајту РК :batine , наравно занима ме кад је дерби :boks
![]()
11-16-2007, 10:13 AM
Ево распореда овде , на сајту спортског друштва !
Дерби је у 14. колу , само се још изгледа не зна датум одигравања ! Што рече Коди , заиста је сајт СД дорастао реномеу Црвене Звезде ! :ruke
11-16-2007, 04:58 PM
Коло 14 Датум 15-16.12.2007
Бр. ут. Домаћи клуб Гостујући клуб 105 ПАРТИЗАН Si&Si ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 106 МЛАДОСТ РАДНИЧКИ СИНТЕЛОН 107 ПРОЛЕТЕР НАФТАГАС ЈУГОВИЋ УНИМЕТ 108 ПЛАНИНКА ПРОЛОМ ВОДА ВРБАС-ВИТАЛ 109 РАДНИЧКИ ПКБ 110 ЖУПА ВОЈВОДИНА ЖЕЛЕЗНИЧАР 111 КОЛУБАРА МП ЗОРКА КЕРАМИКА 112 ОРК НИШ МЛАДОСТ ЧЕЛИК Са сајта Рукометног савеза. ![]()
11-25-2007, 10:39 PM
Црвена звезда - Југовић 35 - 29
Вечерас лепа атмосфера, али само 50-ак Делија од прилике. Опет, ово "само" треба узети са резервом, јер недавно на одбојкашком дербију сем разгласа се нечу ниједан повик упућен Звезди. Овим не желим да упућујем неке критике и да ту сад неког нешто саветујем и учим (ни ја сам нисам ни близу неке редовности на овим текмама). Чисто коментаришем тренутна збивања, а већ има људи, сигуран сам, који ће покренути навијање и на оваквим мечевима, кад за то буде време или већ не знам ни ја шта... То је што се тиче навијачке стране. Са спортског аспекта гледано, лепа представа бар по мени и највећи добитак, свакако повратак Перуничића. пс. Мислим да би било добро да неко од модератора, ако је могуће, преименује ову тему у "РК Црвена Звезда 07/08". Чисто због прегледности... (да буде лепше и уредније :rofl ) |
« Next Oldest | Next Newest »
|