Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Судбине Звездиних екс-играча?
Quote:'Наш је Бошко,наш је Бошко плачпичка мала,он без Басте он без Басте не може да спава'' Big Grin
Брате, што лепо не изјави да је због Басте имао грчеве а не да се вади на навијаче, није у реду. Big Grin
[Image: pobednik.jpg]
Reply
А има и она "Наш је Бошко, то је права цава..." :rofl

Сазнао сам пре 2 недеље да је Бранко Бошковић напустио Троа, и прешао у Рапид из Беча. Због мале минутаже.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Pjanović napušta Spartak?
Mihajlo Pjanović najverovatnije neće nastaviti karijeru u moskovskom Spartaku.

Kako pišu beogradski štampani mediji, uprava tog kluba obavestila je bivšeg igrača Crvene zvezde i OFK Beograd da im njegove usluge više nisu neophodne i zamolili ga da na polusezoni potraži novi klub.

B92 nezvanično saznaje da bi nekadašnji reprezentativac naše zemlje mogao da se vrati u klub u kojem se afirmisao OFK Beograd.
Извор У92..
Да ли би било паметно вратит Пјану код нас!?
На целом свету ми је све,
да живим не могу без ње,
и зато певам цео дан,
ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!
Reply
Unapred se izvinjavam na latinici. Imam Macintosh i sve je malko drugacije nego na PC-iju.
Pjanu je pregazilo vreme. Mislim da nam u ovom trenutku nista ne bi znacio.
Setih se mog miljenika kada sam bio klinac, Zivana Ljukovcana.
Pevala se tada ona:
"Pesmu peva Marakana, za Zivana Ljukovcana."

Sta je za Zivanom???
Reply
Као клинац сам живео у једном крају града (фином и познатом по много чему Big Grin ) и у тој згради спрат ниже живеше у то време моји идоли... Браћа Ђуровски и поменути Живан Љуковчан... Легенда на голу Црвене Звезде... Сећам се мојих сусрета у лифту са њима... Па то је било као да сам самога Бога милога видео... Живан није имао прст на једној руци, не знам да ли је то повреда на раду однсоно у неком од дуела на фудбалском терену али знам да је и са 9 прстију био број један оне југославије... Зашто није боље прошао у репрезентацији не знам... У сваком случају то је један од оних за које би волео да знам где су и шта раде...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Живан Љуковчан данас ради као тренер голмана 1. тима Ф.К. Земун.

Ево и кратак извод из једног његовог интервјуа датог у априлу ове године :

Quote:Legendarni golman Crvene zvezde i najbolji fudbaler Jugoslavije 1985. godine Živan Ljukovčan danas radi kao trener golmana u FK Zemun.
- Porodicu stavljam ispred svega. Imam dve ćerke, a od starije Mirele i unuku. Sada mi je cilj da pomognem mlađoj Renati. Ponovo smo se aktivirali u ovom našem lokalu (picerija "Remi" na Banovom brdu, prim. G. F.). Ona je bila ekstratalentovana teniserka, među 15 najboljih na svetu, ali jednostavno nismo uspeli finansijski da izdržimo sve što danas tenis iziskuje. Kad već nisam uspeo tu da joj pomognem, prepisao sam lokal na nju i sada sve slobodno vreme provodim s njom, kako bih je uveo u posao.

Kako to da radite u Zemunu, a ne u Crvenoj zvezdi?
- Kad je došlo do promena u Zvezdi, pričao sam s novim predsednikom Piksijem i on mi je rekao da su sva mesta u klubu popunjena i da za mene nema mesta. S druge strane sam čuo da ne mogu da radim tamo jer sam mnogo mator!

Ko je po vama bolji predsednik Zvezde - Džajić ili Stojković?
- Nebitno je ime čoveka koji vodi klub, samo da je Zvezda prva. Ja sam čovek Zvezde i sve najlepše trenutke sam tamo proveo. Volim da pričam o njoj. Ipak, profesionalac sam, i učiniću sve da Zemun ne izgubi od crveno-belih.

Kako ste reagovali na čuvenu repliku iz filma "Tri palme za dve bitange i ribicu" - nemoćan je Ljukovčan?
- Slatko sam se nasmejao! Ali, moram da kažem da to nije istina. Meni Mance nije dao gol. Svejedno, to su jako lepi detalji i sa simpatijama gledam na to. Negativno gledam samo one koji hoće da ospore moju karijeru. Ja sam bez mrlje otišao s terena.
Reply
Не знам баш да ли је за ову тему али морам ово да окачим
Извор : Мондо

"Ne živim ja san nego svoje ambicije i ciljeve. San sam proživeo na 'Marakani'. Nisam kao klinac sanjao dres Mančestera ili Reala već dres Zvezde, kapitensku traku na ruci i gol Partizanu! I sve sam to ostvario... Jedino što nisam, a o čemu sam kao klinac maštao u Užicu, bilo je da posle pogotka protiv crno-belih otrčim na severnu tribinu i - ne vratim se na teren. Ali, da ponovim, Zvezda je san, a Mančester je dokazivanje, profesionalizam...", kaže Vidić.

На латиници је за то што је копи-пејст.
Лепо је кад неко нешто овако каже, а богами и осећа.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Quote:На латиници је зато што је копи-пејст.

Да не би сте више имали ових проблема имате овај сајт

http://www.srbijazemljaheroja.com/cirilica.html
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
Reply
Ognjenović u Grčkoj
15.12.2006 09:55

Nekadašnja velika nada srpskog fudbala, bivši igrač Crvene zvezde i madridskog Reala, Perica Ognjenović, posle azijske epizode karijeru nastavlja u zemlji evropskih prvaka.

29-godišnji Ognjenović posle šest meseci provedenih u malezijskom klubu Selangoru potpisao je ugovor sa grčkim prvoligašem Ergotelisom. U klub sa Krita koji trenutno zauzima 13. mesto na tabeli i bori se za opstanak, Ognjenović bi trebao da provede narednih 18 meseci.
Reply
Пало ми је још неколико ликова на памет који су ми били идоли док сам био клинац..
Марко Елзнер....

Отац Бранко Елзнер радио је као тренер негде у Аустрији док му је син играо 80-тих година у Звезди као либеро. Сећам се да није могао без цигара и да му је Џаја наплаћивао сваку цигару по 100 ДМ у то време. Наравно Марко је словенац и мислим да смо га довели из Олимпије.

Сребренко Репчић

Легендарни нападач због кога сам маштао временом да постанем центарфор Big Grin Сребренко је имао фантастично прецизан и јак ударац.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)