Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Судбине Звездиних екс-играча?
Mislim da je sad presao iz poljske Odre u Egaleo iz Grcke...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
Goran Drulic dao gol u poslednjem kolu za OFI.Kako mi je zao ovog igraca...Bio mi je najjaci igrac u zadnjih 10 godina a nista ne uradi...sve zbog povrede...
Reply
Горан Друлић је ѕајиста пропао, нагрдиле су да повреде и каријера му је отишла у другом правцу. Жао ми га је баш сам волио Друлића и Пјана(њега посебно).

Што се тиче Просинечког, човјека који је много задужио Звезду, наравно да би га цијела маракана поздравила овацијама.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Reply
Друлић је стварно био страшан играч.Баш штета за њега.

Перица О. сем што игра у Малезији, тренутно је и председник Јасенице 1911.Нижеразредног клуба из Смед.Паланке.
..a patrole Kalabic Nikole...
Reply
Goran Bunjevčević u Hagu

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde i dosadašnji fudbaler Totenhema potpisao je jednogodišnji ugovor sa ekipom Ado Den Hag.

Bunjevčević je prethodne sezone malo igrao za Totenhem, a u Hagu je bio neophodan posle povrede Lumputisa koji će pauzirati šest meseci.

Bunjevčević je, posle dolaska iz Hrvatske za vreme rata dugo tražio klub. Preko Grafičara i Rada došao je do Crvene zvezde, a 2001. godine prešao je u London u transferu vrednom 1,4 miliona funti.

Za reprezentaciju Jugoslavije odigrao je 14 utakmica.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply
Quote:Друлић је стварно био страшан играч.Баш штета за њега.

Перица О. сем што игра у Малезији, тренутно је и председник Јасенице 1911.Нижеразредног клуба из Смед.Паланке.

Перица је недавно прешао у неки румунски клуб.
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
Reply
Quote:
mudric Wrote:Друлић је стварно био страшан играч.Баш штета за њега.

Перица је играо на турниру у малом фудбалу у Петровцу као играч једног од тимова који су се такмичили(не могу да се сетим који је то био)....Мислим да је тај тим био први и освојио велику награду...

Хоћу само да кажем да ми је јако жао Перице, јер сам га као клинац обожавао...Он свакако није ѕаслужио да се вуче по неким безвезним турнирима у малом фудбалу! :nene
Тврд је орах воћка чудновата,
не сломи га, ал' зубе поломи!
Reply
Quote:
mudric Wrote:Друлић је стварно био страшан играч.Баш штета за њега.

Arges Pitesti ili Otelul Galati. Sad sam zaboravio.
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Бошко је дебитовао за Мајорку и одмах је направио асистенцију, али Мајорка ипак није победила. Очигледно да је то савршен клуб за њега али видећемо.
Reply
Quote:Очигледно да је то савршен клуб за њега
Сунце, рибице, зезање...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: