Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Судбине Звездиних екс-играча?
Ко га јебе...Kад је миш. :boks
Reply
A pitanje dali zna neko sta je sa Jovanom Gojkovicem ?meni ortak rece kako je imao saobracajnu nezgodu i da je poginuo ali ne znam...

Sta je sa Vukomanovicem,Pantelicem,Krupnikovicem(znam da je u Nemackoj bio ali nisam siguran gde je sad)?
Reply
Quote:A pitanje dali zna neko sta je sa Jovanom Gojkovicem ?meni ortak rece kako je imao saobracajnu nezgodu i da je poginuo ali ne znam...
Nazalost to je tacno.
Reply
Quote:A pitanje dali zna neko sta je sa Jovanom Gojkovicem ?meni ortak rece kako je imao saobracajnu nezgodu i da je poginuo ali ne znam...

Sta je sa Vukomanovicem,Pantelicem,Krupnikovicem(znam da je u Nemackoj bio ali nisam siguran gde je sad)?

Ako mislis na Marka Pantelica on je u Herti i igra odlicno, mislim da je Krupnikovic u Japanu (JEF United)
Reply
Vukomanovic je gle cuda, prosle sezone igrao kod Muslina u Lokerenu.
Reply
Quote:
Skrimo Wrote:A pitanje dali zna neko sta je sa Jovanom Gojkovicem ?meni ortak rece kako je imao saobracajnu nezgodu i da je poginuo ali ne znam...

Ako mislis na Marka Pantelica on je u Herti i igra odlicno, mislim da je Krupnikovic u Japanu (JEF United)

ne na Marka vec Miodraga.
Reply
Миодраг Пантелић је до 2003 играо за Левски из Софије, сада мислим да је негде у Азији, највероватније у Кини.
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
Reply
Darko Pančev je dobio od Platinija "Zlatnu kopačku" koju čeka od 1991. godine.

Čime se Pančev sad bavi i kakav je problem bio sa tim trofejom?

I gdje je Dejan Ilić, ljudi?
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Pancev cini mi se ima neku funkciju u Makedonskom savezu ili Vardaru nisam siguran...Kad je trebao da dobije zlatnu loptu ona je bila ukradena i zato je do sad nije primio.
Reply
Quote:Pancev cini mi se ima neku funkciju u Makedonskom savezu ili Vardaru nisam siguran...Kad je trebao da dobije zlatnu loptu ona je bila ukradena i zato je do sad nije primio.

kopačku
Kosovo cest' le Serbie" "Косово је срце Србије"
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)