Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Судбине Звездиних екс-играча?
Quote:
lesa Wrote:Јел зна неко где је завршио Богавац?

Igra u II nemackoj ligi ne znam tacno klub.

Igra rezerno levo krilo. :batine
Reply
Gde je Vladica Popovic, trener iz Tokija? On je valjda radio kao trener u Gvatemali ili nekoj slicnoj zabiti, posle toga bas dugo nisam cuo nista o njemu...
Reply
Овде је (пре неки дан је био на ТВ-у) и ужива у животу.
Мислим да има неки послић у Звезди или у савезу.
Reply
Mislim da je u savezu, čak je jedno vreme bio jedan od selektora u onoj komisiji koja je vodila reprezentaciju (nadam se da ne grešim).
Reply
Quote:
Бока Wrote:
lesa Wrote:Јел зна неко где је завршио Богавац?

Igra u II nemackoj ligi ne znam tacno klub.

Igra rezerno levo krilo. :batine

Big Grin

Bogavac igra u napadu za Wacker Burghausen.
Reply
Quote:a sledeci:
Petar Puaca (koji je ovo talenat bio ali flasa bila zanimljivia od lopte)

није ни чудо што га је моја сека "возала" пре коjу годину кад је био на припремама са Зетом... Confusedampion
Reply
A ko je bio Ede Visinka? Mislim, znam samo ime. Big Grin
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Мислим да је Вишинка играо у Апатину пре можда годину,две,или је можда још тамо,или,можда,уопште није био тамо :batine
Reply
Е,да,играо је у одбрани...
Reply
Кад већ спомињете оне који су волели по неку капљицу више да попију, да ли се неко сећа Зорана Ризнића и чувеног транспарента Ризна живели??! То је био најталентованији фудбалер на овим просторима и шире, са лоптом је знао много више него Пикси, а знате да је овај други знао пуно... Покушао је и у Немачкој али провалили га, долазио јанпи на тренинге... Имао сам прилике скоро да га гледам на малом фудбалу... Немогуће је шта све тај човек зна са лоптом... И Роналдињо би му позавидео за неке потезе... Штета што неки психолог није радио са њим, мислим да би његова каријера била нешто што на Балкану нико и никада није доживео... Али шта ћеш човек воли пиво више од свега...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)