Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ja te volim Srbijo...
Сулејмани може да игра за репку кад су већ могли и Нађ и Дуљај и ко све не ... Гледао сам једну текму омладинаца на ЕП и док се свирала химна сви су ставили три прста на срце, па и он (није једино гробарчина Гулан). Ако ће срцем да игра за Србију, ок, у сваком другом случају ми не треба.
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Сулејмани је рођени Дорћолац као и његов ћале, а кева му је дошла у БГ са 15 година. Иначе је дечко екстра таленат, а везан је ѕа Србију, и Бг, као и сви ми остали. Лично мени је драго што га је позвао, бар да добије прилику да покаже шта зна....
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!
Reply
Ћофи пошто си ти мој комшија и упућен си вероватно у то,реко да те питам јел његов ћале један од тренера у ГСП Полету?
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
Quote:Ћофи пошто си ти мој комшија и упућен си вероватно у то,реко да те питам јел његов ћале један од тренера у ГСП Полету?

Баш тако... тренирао је петлиће пре неких 10 година(био је и мени тренер) а сада ради са омладинцима...
Reply
Онда смо играли заједно ти и ја...
:lol: Извините за офтопик...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
Quote:Онда смо играли заједно ти и ја...
:lol: Извините за офтопик...

Кад те Суки пошаље на загревање, то значи да сто посто не улазиш у игру... Big Grin
Reply
Quote:Сулејмани је рођени Дорћолац као и његов ћале, а кева му је дошла у БГ са 15 година. Иначе је дечко екстра таленат, а везан је ѕа Србију, и Бг, као и сви ми остали. Лично мени је драго што га је позвао, бар да добије прилику да покаже шта зна....

Што се тиче да овога да је екстра таленат... Можда грешим, али ја мислим да њега неко гура. И њега, и оног Зорана Тошића и још неке које је Ђукић звао раније за младу репрезентацију.
Reply
Све честитке Ђоковићу и Зимоњићу! :ruke
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Придружујем се честиткама, српски тенис је заблистао на Аустралијен Опену. Свака част!

Confusedampion
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Много ми је драго због момака. Са поносом су нас представљали тамо.

[Image: 1420103858_b2cc605e46.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)