Threads: 164
Quote:Јесте да је тада тај шиптар играо за Хелсинки,али није дошао у Београд на реванш утакмицу.Мислим да нам је он дао гол у првој утакмици.
Ово прво је тачно, ово друго мислим да није.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 22
РТС ће преносити директно ову текму...
Threads: 1
Threads: 164
Quote:Коју?
Па мисли на Рује и Усташију, ваљда.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Пази стварно, има на РТС 2.
Шта мислите, које чудо би требало да се деси па да Хрватска државна телевизија преноси неку нашу утакмицу (сем против њих)
Боже сачувај.....
Јебем ли им маму у пичку ону ненормални, на ртс ипак преноса нема, ал су зато угасили хрт да не може нигдје да се гледа :batine :boks
Threads: 15
Млада фудбалска репрезентација Србије се пласирала у финале Европског првенства у Холандији, након што је у полуфиналу побједила Белгију са 2:0, головима Александра Коларова и Драгана Мрђе (сјећате ли га се

). "Бели орлови" су били бољи већим дијелом меча, постигли голове на вријеме, и тако се пласирали у финале, гдје их чека домаћин Холандија, која је у другом полуфиналу савладала Енглеску након маратонске серије пенала, 13:12! Након 120 минута било је 1:1.
Пут "белих орлова" до финала:
Италија - Србија 0:1 (Миловановић)
Србија - Чешка 1:0 (Јанковић)
Енглеска - Србија 2:0
полуфинале:
Србија - Белгија 2:0 (Коларов, Мрђа)
:ruke
Threads: 17
Svaka cast momcima na borbi i igri!
Threads: 0
Биће тешко против домаћина у финалу,али мислим да имамо квалитет и да можемо освојити ЕП :flasa
Threads: 15
Нажалост, титула није освојена. Холандија је побједила у финалу са (пре)великих 4:1, а једини гол за Србију је постигао Драган Мрђа, који је тако постао наш најбољи стрелац на ЕП.
Штета, јер заиста су момци заслужили то злато, али синоћ нису били на нивоу. У сваком случају, "орлићи" су вицешампиони Европе, што је за све честитке и максималан респект.