Threads: 1
Quote:Изгубили смо од Грка један разлике после продужетка,Гуровић дао тројку са пола за продужетак! :ruke
Миличић извређао целу фамилију италијанском судији,шушка се о суспензији...
рекао је да ће да :jebanje ћерку оном италијану
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.
Threads: 22
Фиба је данас од 13:30 заказала састанак апелационе комисије на којем ће се наћи и Дарко Миличић поводом јучерашњих изјава!Не знам какав је исход..
10000 евра
Threads: 61
Миличић је дечко кретен...
Threads: 9
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
јел има неки видео?
Threads: 22
Велика штета за младе кошаркаше који су платили данак неискуству и псхилолошком притиску после меча са Грцима.Погрешно је прозивати ове клинце који ће бити суперстар играчи за неколико година,сада на удару треба да се нађу НБА манекени и позери,али и сви остали који се нису одазвали позиву.Патриотског осећања више готово и да нема,а какво нам је стање у земљи није ни чудо.
Ево фудбалери су дошли до тога да морају све да победе до краја,одбојкаши одавно нису на великој сцени,а рукометаши су на дну.Ватерполисти се још држе,доминирају,али кад за коју годину кад оду Шапић и екипа биће и тамо иста прича.Једино је тенис сада у експанзији.Ништа лично,али ако ће нам то бити спорт број један у земљи,јеб*ш све,која је ту поента...
Threads: 15
Ја већ видим дебакл на ЕП за одбојкаше, у Пекингу ако узмемо једну медаљу биће успех. Све је то последица стања у држави. Каква земља, такав и спорт. Жао ми је оних клинаца, који очигледно знају играти баскет, и имају херц. А не ко оне пичкице које имају милионске уговоре и пуца им курац за репку. Можда је једина шанса да се наставе форсирати ови клинци, ако се и они не покондире ускоро, па да за пар година имамо европске прваке. Онај мали Теодосић, ја од њега талентованијег плеја у његовим годинама нисам видио. А примјетио сам га још на ЕП за јуниоре прије пар година.
Био сам тако поносан послије меча с Грцима, а послије јуче се осјећам ко попишан. Све пропада, све је горе и горе, док усташе узимају медаље у ватерполу, рукомету, а убрзо ће и у баскету ... Јебеш све.
Threads: 12
Quote:јел има неки видео?
Ево избацили су на youtube пре два дана:
Какав лик! :motor
Threads: 12
Имао сам потребу да у овој теми убацим изјаву одбојкаша Србије, Бојана Јанића, у којој говори о разочарењу због онако скромног дочека након освојене бронзане медаље на Европском првенству. То је, свакако велики успех за нашу земљу, нарочито након онако слабог и разочаравајућег наступа кошаркаша.
Текст преносим из спортског листа „ Журнал “ :
Quote: „ Морам да признам да сам помало разочаран. Дочек је био некако млак, прескроман. Ту су били људи из Савеза, новинари, родбина и то је то. Већ сутрадан је све изгледало као да ничега није било. Мислим да већина не би ни знала да се игра Европско првенство, да нисмо освојили медаљу. Боли то и старије, а поготову нас младе, којима ово одличје треба да буде подстрек да наставимо даље, јер чињеница је да ће бити много тешко када се још неки опросте од репрезентације. Но, изгледа да је успех овде слабо на цени, или зависи од случаја до случаја. Више волимо да се данима и данима бавимо скандалима, поразима... Нема никога да те подржи и да ти каже како има смисла сав наш труд, месеци рада и одрицања. Заиста смо чудан народ ми Срби... “
По мени је свака његова реч на месту и моје лично мишљење је да је тужно и поражавајуће да имамо овак однос према репрезентацији и спорту која нас константно, већ годинама са успехом представља на европској и светској сцени. :zbunjen