Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Quote:Да ли може неко да постави датуме за одигравање свих пет финалних утакмица?

Quote:Финална серија почиње у недељу, 17. јуна, други меч је 19. јуна, трећи 22. јуна, а евентуални четврти и пети дуел играли би се 24. и 27. јуна.
[Image: pobednik.jpg]
Quote:Поређење са НБА је безвезе, а и видим како пролазе у финалу...

У првом мечу леброн 16 поена. СА их гази без проблема.

Многи играчи би другачије деловали да су имали прилике да играју. Ту пре свега мислим на Александрова и на Марковића.

Марковићу је јуче била прва права такмичарска утакмица у целој сезони. Он је одиграо можда 60 минута за целу сезону. Шта сте очекивали од њега. Могло је и горе.

ЧБ су освајали НБА прстене игром на Џордана, али су имали Родмана да скаче, искусног Пипена да погоди када год Џордану није ишло, Кукоча који је мога да крене на улаз, скочи у одбрни и нападу и погоди са пола терена кош, Кера искусног плеја итд.

Ми немамо индивидуалне квалитете за такву игру и морали би да форсирамо тимску игру.

Проблем у нашој кошарци је управо тај што прихватамо НБА начин играња и потпуно смо се удаљили од наше кошарке. А предиспозиције за такав начин играња наши играчи немају.

Топић, Топаловић, Бодирога, Томашевић су добри у Европи, а у НБА не би скупљали ни пешкире другим играчима.
Шта рећи после овакве анализе, осим свака част. Види се да пратиш и разумеш кошарку.
Quote:Што се Поповића тиче једна мала анегдота из Вршца где је један старија госпођа, "навијачица" Хемофарма, која је са собом водила дете са моголоидном идијотијом прокоментарисла у ходнику да у животу већег кретена није видела од Поповића и да је срећна што више не игра у Вршцу...
И 100 % је у праву...

А, што се тиче финала...сигурно је да ће бити изузетно занимљиво како на терену, тако и изван њега.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Са њима је иоле нормална сарадња па и договор око организације финала немогућ!

http://www.b92.net/sport/kosarka/kosarka..._id=251360

Имао сам осећај да ће овако нешто да ураде. Врх лицемерства. А овај позив на фер навијање је смешан. Па као да су им рекли вређајте га до бесвести. Немам речи,много сам бесан!
Да ли је могуће да нећемо имати карте за ову утакмицу!

:bes :nene

КК мора под хитно да реагује!
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Quote:Да ли је могуће да нећемо имати карте за ову утакмицу!

:bes :nene

КК мора под хитно да реагује!
То нећемо доживети....нажалост.
Сваки пут се питам да ли ови јадни пакистанци могу ниже да падну и сваки пут одговор је позитиван, докле....
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Quote: На крају шта рећи...идемо на Партизан који је убеђен као и вероватно цела Србија да ће бити првак са резултатом 3:0! Вероватно сам луд што се надам да можемо до титуле, али једноставно пристрасан сам и не могу да гледам ствари реално, не могу...

Ово изнад је цитат дела мог поста... И поред све надмоћности коју имају партизанчићи и поред свих предности у односу на нас они се одлучују за један овакав сраман потез...
Давно је мали човек даниловић направио оно срање са картама када нисмо могли да уђемо и када је по први пут на противничкој трибини било навијача којима није место ту... Тада се срушио један од главних принципа по којима је функционисао дерби...
Други пут су се показали прошле године када су поделили карте пре финалне серије објашњавајући тај потез слично као што објашњавају овогодишњи...
Ове године су то све исто одрадили на још мирнији начин у договору са клубовима "навијача"...
Три пута газе по кошарци и навијачима на најљигавији начин... Чак је и за њих много...

Време је да и нашим играчима проради инат, да прокључа бес и да их гриземо на следећој утакмици, да их кидамо, ма да их све боли... Јебала их оваква кошарка и њихов смрдљиви савез...говна распала...
Кошаркашки клуб „Црвена звезда“ финалну серију плеј-офа против Партизана играће без Американца Кибуа Стјуарта. Снажни центар јутрос рано примио је тужну вест из Сједињених Држава, због које мора да напусти екипу.

„Јутрос рано сам добио телефонски позив из Сједињених Држава у коме су ме обавестили да је умро отац моје мајке. То је изузетно тужна и лоша вест за мене и моју мајку. Жао ми је што нећу бити у могућности да будем ту и помогнем Црвеној звезди у веома битним утакмицама финала, али породица ми је на првом месту. Морам да будем уз моју мајку и читаву фамилију у овом тешком тренутку“, рекао је Кибу Стјуарт.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Па шта сад... Треба помоћи човеку и дати му подршку сад када му је тешко, а ми са оним што је перостало да пробамо и онако немогуће...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
немамо среће па то ти је,ко да нам је уклео неко кк.Срећа у несрећи што против Хемофарма је Стјуарт јако мало играо не знам због чега јер Поповић свакако није бољи од њега,тако да јбг.
Докле ће да нас прате ови малери, у материну ... :boks
[Image: 35c0qqq.gif]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)