Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Који смо то меч добро одиграли ове сезоне и изгубили због 'мафије'?
Quote:Који смо то меч добро одиграли ове сезоне и изгубили због 'мафије'?
У праву си, ове године смо толико лоши да нема потребе да нас краду као прошлих година, никоме нисмо конкуренти ни за шта. А да постоји талибански лоби у нашој кошарци, постоји и то је већ пар пута доказано у последњих пар година.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
ЛАКО запаљиви темперамент Милана Гуровића експлодирао је већ на премијери Суперлиге у Железнику. Као и у полуфиналу Купа Кораћа, ас Црвене звезде дерби са ФМП завршио је међу навијачима после техничке грешке због приговора, а потом и искључења у тренутку када се упутио према судији Драгану Нешковићу.
- Нисам кренуо да га ударим, хтео сам да се расправимо - прича Гуровић за "Новости", дан после утакмице обележене скандалозним суђењем, које је са 84 личне грешке осујетило сваки покушај да кошарка буде у првом плану. - Сви су на телевизији могли да виде шта раде српске судије, не само тај Нешковић, већ 99 одсто наших арбитара. Цењени су у Европи, суде Фајнал-фор Евролиге, а овде раде шта хоће. Зашто не свирају исто? Како је могуће да будем МВП и најбољи стрелац Јадранске лиге и УЛЕБ купа, у којем играју екипе као што су Реал и Уникс, без икаквих инцидената. Онда дођу српске судије и дижу "ону ствар" на мене. Зато сам полудео. Не кажем да би требало да будем заштићен, али никад нисам доживео да пет играча изађе са пет фаулова, на крају су нам Стјуарт, Поповић и Мишановић играли на позицијама од "три" до "пет". О чему причамо, о коректном суђењу? И ми смо људи од крви и меса, ја сам емотивац и тешко подносим неправду.
* Због чега наше судије не примењују европске критеријуме?
- Због више силе! Све ћу рећи када будем одлазио из Звезде, прозваћу сваког по имену и презимену. Сада не желим, не иде ми у корист. Ствари нису црвено-беле, већ црно-беле.
* Да ли сте свесни да у јавности градите о себи слику конфликтног играча?
- Шта год уради Гуровић, ништа лепо неће говорити. Вест о томе да сам МВП буде заокружена негде у ћошку новинске стране, ако попреко погледам судију, ето скандала. Када убацим 25 поена, комшија ми каже да нисам добро играо. Крив сам, жао ми је што сам оставио другове на цедилу, али ми је драго што су показали да имају карактер, да могу и без мене да се носе са одличним ривалом на врућем терену.
* Зашто сте ушли у сукоб с људима на трибинама?
- Класика, вређали су ми жену, кћерку... Требало је да буду избачени из дворане. Такве ствари ме чекају на свим гостовањима. Наш најбољи судија Илија Белошевић обећао ми је да ће празнити део трибине у таквим ситуацијама, видећемо да ли ће бити испуњено.

извор : новости
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Колико се ја сећам одиграли смо добро задњу текму против Реала у Београду. Не покушавам да тражим оправдање са овим у вези Реала. Ја се слажем у вези мафије која у Србији ради шта јој се дигне али....

Да је Звезда јака као земља, могли би они да праве 100 мафија али не би помогло. Ми прво требамо да очистимо наше двориште прво од ђубрета кога имамо много. Тек после тога можемо да причамо о Човићима, даниловићима и тако даље....
Ови настављају са овим циркуским дресовима и даље.Много су се опустили,чим виде да нема Делија на текмама одма мисле да могу од Звезде да праве спрдњу :nene .
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
победили смо мега исхрану са 88-83
img]http://img103.imageshack.us/img103/6734/delijesrz7.jpg[/img]
Quote:Ови настављају са овим циркуским дресовима и даље.Много су се опустили,чим виде да нема Делија на текмама одма мисле да могу од Звезде да праве спрдњу :nene .

Са турским дресовима...
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
"Sa ekipom u Budvi nije Amerikanac Antonio Burks. On je suspendovan od strane Kluba zbog neispunjavanja svojih profesionalnih obaveza. O Burksovom daljem statusu, u Crvenoj zvezdi odlučiće u narednih nekoliko dana." -sa zvanicnog sajta
sta ovo znaci bre? :zbunjen ne moze cirilica
Ма КК је у распаду, брука...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
"Досадашњи плејмејкер Црвене звезде Антонио Буркс напустио је Црвену звезду. Американац који је током сезоне дошао у глани град Србије, већ је напустио Београд, али сада црвено-бели немају право да ангажују замену, јер је рок за последњу пријаву играча за домаће првенство истекао 3.априла."

ма ок је све то,али јбг лош је тренутак да га отпусте,али американци су непоуздани,изостају са тренинга,дивљају ноћу по клубовима и не дају маxимум скоро никад(сем кад је нека много важна текма,да би дигли себи цену) :bes

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)