Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Big Grin

Боље да их прескочимо Big Grin
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Quote:Јел неко уопште хоће да прокоментарише дресове ил да прескочимо.

Чије дресове? КК Босна из наводно, Београда? :rofl
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Quote:
drenke Wrote:Јел неко уопште хоће да прокоментарише дресове ил да прескочимо.

Чије дресове? КК Босна из наводно, Београда? :rofl

ја не знам да ли да плачем ил да се смејем.
Од клуба који је некада имао свега два играча у свим својим селекцијама ми смо дошли до клуба који има огроман број селекција и веома развијену мрежу кошаркашких школа по целој Србији... Ово су чињенице које се не могу никако порећи...
Ипак ово горе се односи на ону силну децу која данас тренирају у Звезди и која представљају будућност Звезде једног дана...

Ако је постављена доста добра основа у најмлађим категоријама и то је рађено веома стрпљиво онда се поставља питање зашто то није урађено и са првим тимом? Где се жури? Да се не лажемо овде од првог дана нове управе ми само очекујемо титулу и ништа више, а то представља огроман притисак на клуб, играче, управу... Верујем да све то има утицај на повлачење одређених лоших потеза...
Са друге стране води се константни рат са савезом, са другим клубовима, улази се у непотребне препирке и то додатно утиче на наш клуб... Мислим да је свим навијачима мука више од саопштења и тужби...
Да ли људи у управи воле клуб? Не знам ни ко све седи тачно, али сам приметио например да Весић када су битније утакмице у питању увек долази на своје место у хали више од сат времена раније, да стоји када се најављују играчи па ми чак делује да се и радује и нервира као и сви ми на трибини... Ја лично стичем утисак да је њему веома стало до Звезде...
На крају не знам ни сам шта да мислим... Кошарка је у нашој земљи одавно прерасла спортске оквире и одавно се играју веома мутне игре. Даниловић и екипа имају своје виђење кошарке и Партизановог места у њој, Човић сада покушава да се домогне председничког места, Бабић и екипа као да су се мало повукли, а Звезда покушава да се врати на победнички колосек, а свим претходним наведенима је некако било лакше док је нису гледали толико близу својих клубова... У сваком случају јасно је да ово не ваља и да се мора наћи други начин...

Што се саме утакмице вечерас тиче није лоше што смо успели да се вратимо некако из минуса који смо вукли кроз меч, али исто тако већ претходно наведени потези током утакмице осликавају тешку индијанштину у нашим редовима, а тако не смемо пред гробље никако...
То што је Весићу стало до Звезде то не значи да свако коме је стало до Звезде треба и да буде у управи Звезде...

Све остало што си навео стоји и потпуно се слажем са тобом. Превише су се брзо мењали играчи, није се градио тим око пар перспективних играча који би ту играли више сезона. Сваке године су биле значајне промене у клубу.

Највећа је грешка што је на почетку доведен Змагослав. Било је ту доста добрих играча. Верујем да би данас била много другачија прича да нам је неко други био тренер.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Пуно погрешних поетза се вуче у КК, последица тога је данашња утакмица са ФМП-ом, како је само смешно деловала наша игра, какви су оно играчи...
А Гуровић...сваки пут изненади својом глупошћу, пуно смо боље играли кад је изашао.
Дресови...јадно.
Не знам само докле ће то тако.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Најбоље је да се Гуровић уопште и не скида против јачих противника (Партизан, ФМП, можда и Хемофарм). Његовим испадима не примамо само 4 бацања за редом због техничких, већ добијамо много и на нервози која траје бар пар минута и тада се противник одлепи. Ајде још је постало и нормално да га Гробари испровоцирају, али нисам веровао да ће сујета прорадити и кад неки клинац ували тројку преко њега. Надао сам се да ће Караџић имати муда да га шаље на клупу чим крене да силује и лудује, ал јбг све су то иста говна...

Иначе, по мени, таленат и перспективу имају Милошевић, Тадија и Александров, Марковић до негде, Перо може да одигра добро и то је то. Вуку не могу да заборавим како је тбог саиграча напуцао Кибуа и због тога бих волео да остане у тиму, али као 11. или 12. играч у ротацији. Остали су распад. Због Буркса ћу постати расиста. Од такве екипе се тешко може очекивати нешто више од ове дивљачке ''кошарке'', ал могао би ''тренер'' да подели неке задатке, да се зна шта ко ради, а не овако, терај па шта буде...
Тренер би могао ту да уради нешто али ми немамо тренера него имамо кума који је наследио шакотин синдром и игра нам је потпуно иста ко и кад је он био ту. Треба променити тренера и пола управе па тек онда можемо да очекујемо да нам крене боље.
Ма не може се против Човића и кошаркашке мафије...Можемо ми да одиграмо одлично али џаба све то кад овде влада кошаркашка мафија и силни лобији...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Не мислим на јучерашњи меч који смо ужасно лоше одиграли него уопште...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)