Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
И ови одлучили да пређу у циркус. Па ја стварно мислим да није уреду да се на овај начин заборави на Звездине боје. Дресови су од увек били црвени и бели и сад дошли неки индијанци са села и мисли да могу да раде шта хоће. Људи постоји и нека традиција и не треба је мењати на обај начин.
Quote:Па ово је смешно изгледаће у Задру као да су дошли са Гранд параде. :rofl :rofl :rofl

И смо ово, малер се не разбија мењањем боје дресова, већ добром игром.
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Ђубрад. Покварене штеточине, неуспешни менаџери у покушају...
Већ су престали да користе званични грб СД Црвене звезде, нека их , ја сам зато да промене и име, и тако су синоним за неуспех, манипулације, пропаст српске кошарке...
..кажу да причам много...
ццц ... ццц ... ццц ... е моја Звездо ... Златна ... :boks
[Image: 35c0qqq.gif]
Ma све је то јебени тренд са запада који каже да сви тимови имају ''алтернативне'' дресове који немају баш везе са оригиналним бојама...Ја се уопште не узбуђујем због овога...зна се која је оригинална и изворна боја дресова,а ово је само комерцијале ради.
Јел имао неко ружније дресове у скоријој прошлости??
Ово се не може гледати, како су само ружни...
И наравно опет губимо у Задру...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Онај Радивојевић је бесконачно глуп
Мислим да је Радивојевић био под фаулом у задњем минуту,али свеједно скандалозна игра у 3. четвртини!35 поена смо добили у том периоду од екипе која је у рангу са КК Мега исхрана,тако да је било шта рећи сувишно...Они су имали 40 шутева за три,јеботе ја бих их их сад терао све редом да ураде 200 склекова у свлачионици за тај безобразлук!Свака част Тадији,дечко ће бити екстра играч.
И наравно дилетантски потез Шакоте увођење Антића који је имао 4 личне од тога 3 у нападу и једна техничка...
И на крају,закопао нас је Канађанин-Енглиш...За нас је и кошаркашки примитивна Канада постала велесила...туга
Quote:Свака част Тадији,дечко ће бити екстра играч.

Једина светла тачка, дечко треба да има минимум 30 минута по утакмици.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Јбг,дресови нису били довољно златни да би прекинули пост... Big Grin :finger :rofl
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)