Threads: 17
Стигло и прво пјачање за сезону 2006/2007.
Mirko Kovač potpisao za Zvezdu
Košarkaški klub Crvena zvezda, tri dana nakon završetka sezone, doveo je prvo pojačanje na Mali Kalemegdan.
Crveno-beli su potpisali trogodišnji ugovor sa Mirkom Kovačem, bekom OKK Beograda.
Kovač (23 godine, 195 cm) je prošao sve mladje selekcije Partizana, nastupao je za Atlas i OKK Beograd, a bio je i član kadetske reprezentacije plavih, koja je na Evropskom prvenstvu 1999. godine u Sloveniji osvojila zlatnu medalju.
Kovač je jedan od najzaslužnijih za odlične rezultate OKK Beograda tokom prethodne sezone, budući da je u Sinalco ligi beležio prosečno 16 koševa po utakmici, dok je u završnici šampionata imao učinak od 20,4 koša po meču, što ga je sa ukupnim indeksom 204 svstalo na treće mesto najkorisnijih igrača lige, posle Dejana Milojevića i Milana Gurovića.
Navijači Zvezde upamtili su ga po odličnim partijama u duelima sa timom sa Malog Kalemegdana u Superligi, kada je ubacio prvo 27 poena, a onda u drugom meču 19 pogodaka.
Threads: 0
KOŠARKAŠI Benetona osvojili su titulu prvaka Italije, ali u sastavu nije bilo našeg Petra Popovića. Signal za Crvenu zvezdu, njegov nekadašnji klub, da pripremi plan za povratak 27-godišnjeg centra na Mali Kalemegdan.
Sezona u Italiji je završena, Popoviću ističe ugovor 30. juna, tako da se uskoro očekuje početak pregovora o povratku 213 centimetara visokog košarkaša u redove crveno-belih, koje je napustio kada je na klupu seo slovenački trener Zmago Sagadin. U međuvremenu, odličnim igrama u vršačkom Hemofarmu zaslužio je poziv tadašnjeg selektora Željka Obradovića za Olimpijske igre u Atini 2004. godine.
Njegovi klasični centarski kvaliteti u kojima oskudeva evropska košarka privukli su pažnju velikana iz Treviza s kojim je početkom prošlog leta potpisao jednogodišnji ugovor. Sve do teže povrede, zbog koje je izgubio mesto u prvom timu, Popović je u polusezoni predstavljao jedno od najubotijih oružja centarske linije Benetona uprkos minutaži ograničenoj na prosečno 14 minuta po meču.
Igrač njegovog kalibra rešio bi hronični problem Zvezde na poziciji "pet" i doprineo okrnjenom kvalitetu naše klupske košarke.
Threads: 17
Он?
Ма смешан је! Само нам још он фали па да се настави доминација пакистанаца.
Threads: 15
Čekaj, ja se uopšte ne sjećam kad je on to igrao za Zvezdu. Znam ga iz Hemofarma i da je igrao za repku ... :zbunjen
Quote:Čekaj, ja se uopšte ne sjećam kad je on to igrao za Zvezdu. Znam ga iz Hemofarma i da je igrao za repku ... :zbunjen
Pre Hemofarma je igrao kod nas i nije imao pojma...
Threads: 83
Па тада у Звезди нико није имао појма... А дечко је и тада био потенцијал... За хемофарм је играо екстра... Ако би поновио ту сезону онда нам је такав играч неопходан, бољи је од свих које имамо!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Quote:За хемофарм је играо екстра... Ако би поновио ту сезону онда нам је такав играч неопходан
To da...
Threads: 2
Ако може без Петра-супер,симпатичан дјечарац,али никако све ове године да ме убеди да зна да игра баскет.
Иначе,његов "бекграунд" је сличан као и Луки-муки,оно,ћале и тако то...играм на зуве...за репа и кола...
Боље довести неко дете са планине па да се учи...
Threads: 83
Па слажем се Бојане, али ту децу с планине нам изотимаше и човић и гробарија, никако да стигну до нас...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 22
Upravo sam video clanak u Novostima koji govori o tome ko odlazi i Bogami,bice kao u stara dobra vremena...Tim ce se praviti od nule.S obzirom da je ova ekipa osvojila kup i igrala u finalu domaceg plej-ofa,mislim da toliko velike promene ne donose nista dobro...Plej i centar su pozicije na kojima smo bili deficitarni,ostalo je solidno islo....
Evo linka,mada clanak nije nov...
http://www.novosti.co.yu/code/navigate.p...2006-07-04