Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zreb u petak!
Quote:Tu su samo pobrojani mecevi - izvlacenje je u petak.[quote]

Malo preciznije, pobrojane su ekipe koje su u prvom krugu kvalifikacija, sa leve strane su povlašćene ekipe, a sa desne one koje to nisu.
Reply
Quote:Po ovome igramo sa pobjednikom para Siroki-Pyunik?

nedao Bog da izvucemo jednu od tih. Nezna se koji je veci jad i krs i usput koji je gore gostovanje.

treba neka ekipa koja nije bas neki anonimus tek da se igraci malo ozbiljnije pripreme.
Reply
Quote:Samo da izbegnemo ekipu SV Austria Salzburg i sve će biti OK...

Ja bi bio najsrecni, kad bi izvukli tu SV Austriju...Ali to je nemoguce, jer se oni od sezone 2006/07 takmice u zadnjoj!!! ligi pokrajine Salzburg...
Ali salu na stranu, jer si vjerovatno mislio na Red Bull Salzburg. Mozda kad bolje razmislim i nebi bilo lose da njih dobijemo. Jest da oni ulazu milone, ali igraci kao sto su Dudic i vjerovatno Lomic ne bi trebali da nam budu velika prepreka.
Mada je moj licni favorit Siroki Brijeg...Lagan prolaz na sportskom polju i paljevina ustasa na navijackom planu...
Reply
Quote:
Quote:Po ovome igramo sa pobjednikom para Siroki-Pyunik?

nedao Bog da izvucemo jednu od tih. Nezna se koji je veci jad i krs i usput koji je gore gostovanje.

treba neka ekipa koja nije bas neki anonimus tek da se igraci malo ozbiljnije pripreme.
Siroki bar ima neke navijace za razliku od vecine ostalih + ne treba viza...
Reply
J...s hrvate-krs gosstovanje,a i ne zasluzuju toliko paznje na Marakani(treba da se dolazi zbog Zvezde a ne nekih bednih stasa)
Reply
Samo da ne dobijemo Cork City i prolazimo... Ako njih dobijemo, bice teshko...
Reply
E blago nama kada strahujemo od cork city i od austrije salzburg a nadamo se prolasku u LS...
Ako njih ne mozemo proci ne treba ni da igramo.
albanci ili ustase za prvo kolo su odlicni (na navijackom planu) dok sportski necu ni da komentarisem.
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]
Reply
Najbolje bi bilo da ne igramo kvalifikacije vec da smo direktno u LS ali sta je tu je.
Koga cemo da dobijemo videcemo sutra u 12, dosta vise zelja i onih koje bi valjalo izbeci. Ako se mi tresemo sada kako ce biti tek kada budu izvlacili za 3 kolo.
Reply
Quote:Najbolje bi bilo da ne igramo kvalifikacije vec da smo direktno u LS ali sta je tu je.
Koga cemo da dobijemo videcemo sutra u 12, dosta vise zelja i onih koje bi valjalo izbeci. Ako se mi tresemo sada kako ce biti tek kada budu izvlacili za 3 kolo.
Pa ako je ista korisno bilo od ovog SPa za nas fudbal, to je sto sam se malo opasuljio... Pa zamislite bre, sa nekim losim zrebom u tom 3. kolu, onakva reprezentacija bi opusteno izgubila... Pa nije tako lako zavrsiti u Ligi sampiona, a da dolazis iz zemlje fudbalera koji nemaju brzinu, a nemaju ni tehniku - imaju visinu, ali nema ko da centrira itd. Ograniceni fudbaleri, a od govana se pita ne pravi... U prevodu, mi moramo da strahujemo u zrebu za 2. a posebno 3. kolo. Sad Pa to je gotovo kao kada bi prvak Kipra ocekivao da opusteno udje u Ligu sampiona, bez strahovanja u prvom i drugom kolu. Pa mi smo bre 40. reprezentacija u svetu, a najgora na SPu.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
Sta je tebi covece? Kako mozes porediti reprezentaciju i Zvezdu, jednog neandertalca petkovica i velikog strucnjaka Dusana Bajevica?? Gana, Obala Slonovace, Australija itd, itd, inace imaju super jaku ligu namigivanje , pa je normalno i na sv. prvenstvu da igraju odlicno... Sve je to brate do trenera, discipline i postavke igre! SCG nista od toga nije imala! Ne treba mi nikoga da se bojimo u drugom kolu.
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)