Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OTPOR REZIMU
Istina da nas je sve manje i bice nas jos manje, ali barem znamo sta smo za razliku od veceg dela nacije. Platili smo to skupo i idalje placamo, ali ako ocuvanje onoga sta si nije dovoljan razlog i dovoljno opravdanje zrtve sta je onda? Ako se ne kaje moj otac koji je proveo tih 5 godina u rovu, ne kajem se ni ja zato sto cak nemam ni pravo da se kajem, jer nije u tom rovu bio zbog sebe, nego zbog mene i buduceg imena moje dece. Danas ne postoji vise nista sto me moze naterati da zaboravim sta sam i to dugujem toj zrtvi koju je podneo ceo nas narod. Ime Krajine ce postojati dok postoje Krajisnici i mozemo samo da se nadamo da ce nasa deca imati bolje pamcenje od nasih roditelja. Znam da ne moram ovo tebi da pricam , jer znam da ti ovo znas barem koliko i ja, ali hocu da kazem da se nista vredno na moze uraditi ako nismo spremni na zrtvu.

Plase se navijaca zato sto smo pokazali da mozemo da se nosimo sa slobinom gardom pod njihovom komandom. Ne mozemo da ih skinemo sa polozaja. Srbija je suvise plodno tlo zaovaj korov.

Imamo istinu u rukama i ako ne umemo da je upotrebimo onda smo prosto pobedjeni zato sto nismo dovoljno pametni i sto nemamo muda da je upotrebimo. Sada nam trebaju nase vodje, da potvrde da znaju vise od pevanja i makljaze. Verujem da znaju, u stvari moram da verujem da znaju jer od njih najvise zavisi da li ce se nesto uraditi ili cemo samo kenjati.
Quote:potrebna je jaka kampanja!
bilbordi...
;pljuga
[Image: 0304_plakati_3.jpg]
[Image: 0304_plakati_6.jpg]
[Image: 0304_plakati_4.jpg]
[Image: 0304_plakati_5.jpg]
[Image: 0304_plakati_2.jpg]
[Image: pobednik.jpg]
Не разумем, појасни : јел су ово нове слике и јел су оно плакати отпора ???
Ja mislim da je to bas staro.Da ima jedno skoro godinu dana... ;pljuga
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Ima skoro tri godine, bilo na tekmi sa OFK-om , mec pre Rozenborga.
Oces da kazes da postoji kampanja?!
wukmir-е, свака ова шара исписана спрејом на зиду вреди више него најскупљи билборд у граду! namigivanje
Када би сабрали кинту која се годишње баци на рекламе и предизборне кампање, шта мислиш колико би ту лове укупно било? Да ли би од тих пара могло са се скрпи за изградњу или реновирање неког спаљеног српског храма или школе?
већ сам причао о оним форама са мајицама, то је не превазиђена ствар... замислите слику у Пиониру, где нас 500-600, има исте мајице, са неким занимљивим, и упечатљивим слоганом, или сликом!!! Оно са транспарентом када иде кортео, је исто супер... е сад ови плакати, и графити, нису лоши, али јбг, брзо падају у воду јер их неко прекречи, или скине... тако да све треба узети у обзир!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Жандармјеремија

Ја сам јак. Mинистар. Презивам се Јочић!
Полицијску шетам значку.
Мрзим стоку навијачку.
Учио сам стари занат - Чу-ка-ње!

Униформа ми прљава.
Кева ми је курава.
Нереде ће да направи - Жандар-ме-ри-ја!

Живео сам на ивици.
Слатки снови о трафици.
Мене, кажу, сања једна - Ма-ри-ца!
Хаха, ово на мелодију оног што су Индексовци певали '99. ?
Ко је аутор? Smile

Forum Jump:

Users browsing this thread: