Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kosarkaski play-off.
Žeželj: "Pogrešio sam"
Danas je u prostorijama Košarkaškog kluba „Crvena zvezda“ došlo do susreta generalnog menadžera Zvezde Igora Žeželja i navijača Miloša Feketea. Tom prilikom događaj po završetku jučerašnje utakmice između Crvene zvezde i FMP Železnika u dvorani „Pionir“ u okviru polufinala plej-ofa je okarakterisan kao nesporazum.

„Bez obzira na moju želju i opredeljenje da u svakom trenutku zaštitim igrače, nije moje da radim posao obezbeđenja. Pogrešio sam. Moj gest nije poruka koju Košarkaški klub „Crvena zvezda“ želi da emituje“, kaže Žeželj.

„Volim Zvezdu! Želim i njoj i njenim igračima sve najbolje! Ponele su me emocije. Došlo je do zabune. Igor je mislio da ću da napadnem Gurovića, ali to nije bila moja namera. Drago mi je što su me u Klubu odmah primili i razgovarali sa mnom. Zvezda je veliki klub, što je ovim gestom i pokazala“, rekao je Fekete.

Iskreno se nadam da sad nece etiketirati sve nas normalne koji ne reagujemo ovako cim kola i malo krenu nizbrdo.Mnogi brzo zaboravljaju u kakvoj smo krizi bili pre 5-6 godina i sad se nadje ovako neki retard da pljune coveka koji je ginuo za nas na svim tekmama.Samo se nadam da ce to i Gurovic shvatiti da to nije doslo od onog pravog dela Delija,vec da je to samo jedan obicni razmazeni indijanac.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Ovi nasi se osisali na celavo Big Grin

Zamislite Jeretina celavog :rofl
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Nego sta nego je pogresio - trebao je jos jednom da ga zabode Big Grin
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen…
Jebem ti zivot kad nisu sposobni ni da prenose 1/2 drzavnog prvenstva u sportu gdje smo jos uvijek svjetski prvaci...Da mi je znati samo sta misle ove jebene TV stanice u Srbiji :zbunjen

Inace na poluvremenu vodimo 39-27 uz fantastican procenat suta kod sl. bacanja 15-29/ 52% :bes
Gde pratis rezultat?
Crvena Zvezda : FMP Zeleznik 59:47 4th quarter

ajde momci zavrsite to kako treba
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Revanš sa kamatom
02.06.06. 22:10

Crvena zvezda - FMP 81:61
(15:12, 24:15, 20:20, 22:14)

Košarkaši Crvene zvezde su se revanširali FMP-u za poraz u prvom meču polufinala plej-ofa i izjednačili rezultat u seriji na 1:1. Slično kao i u utakmici odigranoj pre dva dana, "crveno-beli" su u drugoj četvrtini stekli dvocifrenu prednost, ali ovoga puta nisu dozvolili "panterima" da se vrate u igru, već su u poslednjih deset minuta dotukli rivala.

Iako je nastup Milana Gurovića bio pod znakom pitanja, on je i večeras bio najefikasniji igrač "crveno-belih" sa 17 poena, dvocifren učinak imali su još O'Benon i Jeretin sa po 13, te Antić sa 11 poena. U ekipi iz Železnika samo je Branko Cvetković sa 13 poena imao učinak vredan pomena.

Treća utakmica polufinalne serije se igra u ponedeljak, 5. juna, u Železniku.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Treba pomenuti da su danas igrali i Steven Markovic i onaj turcin Emre Bayav...Inace G. Henderson totalno van forme, 13 minuta, 2 poena, 5 licnih i index -3. Jeretin danas sa indexom +22 :o ,Gurovic +18, Pero Antic +15. Vucina Radivojevic za 17 minuta isto kao i Antic, imao 2 poena i index +2 :zbunjen

Sad u Zelezniku uzet jednu pobjedu, jer cemo tesko dobiti obadvije i onda u majstorici doci do finala. Mislim da nam pakistanci vise odgovaraju nego ovi Covicevi...
Odlicno, strasno vazna pobjeda.
Nadam se da mozemo u finale, zasluzili smo ga i mnogo smo jaci od FMP-a
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Dobro je da nisu psiholoski pali posle prve utakmice.Mislim da cemo dobiti i sledecu.Jos ako prorade G i Vuk do finala...
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]

Forum Jump:

Users browsing this thread: