Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dusan Bajevic
Hvalim te Boze! Konacno jedan ozbiljan i strucan trener u Crvenoj Zvezdi.

Sve sto mogu da kazem u ovom trenutku je da se iskreno nadam da ce napraviti sa Zvezdom ono sto je napravio sa Olimpijakosom.
I ja se nadam da ce sa Zvezdom ponoviti uspjeh kao sa Olimpijakosom. Ali se nadam da se nece zadrzati samo 1-2 godine nego ostati neki malo duzi period, naravno ako bude dobar. Ekipa nema nikakve koristi ako se svake godine dovodi novi trener
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Pa nema nekog uticaja to mijenjanje trenera na ekipu, posto svake godine i novu ekipu prave tj pola igraca odlazi..
Pola vas ovde bi imalo zamerke i Murinja da smo doveli.Sta ces,takav smo narod.Cestitke Piksiju na izvanrednom poslu.
Quote:Otkljucavam temu Valter Zenga :finger
:lol:
Ко треба да дође да откључаш тему "Владимир Стојковић"? Big Grin
[Image: pobednik.jpg]
Quote:
Бока Wrote:Otkljucavam temu Valter Zenga :finger

Bufon :ruke
Quote:
Бока Wrote:Otkljucavam temu Valter Zenga :finger

Big Grin

Да Буфон. Ма тешко да би он могао да га замени адекватно. Можда Дида

namigivanje
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
ljudi mislim da ce ovu sezonu da nam stvarno krene u LS , pa vrijeme je valjda!!!!! Confusedampion Dosta saplitanja! BAJEVIC JE TATA :ruke
БАЊАЛУКА ЈЕ ЦЕЛА ЦРВЕНО БЕЛА.....
ajde hvalim te Boze... svaka cast, sad idemo dalje, nema stajanja!
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!
Jel,a gde su sad ovi sto su kritikovali Piksija. :batine Bajevic nije hteo da dodje u dva navrata kad mu je Dzaja isao na noge da ga moli,a Piksi je sredio sve za dva sata.Ja mislim da princ sa Neretve nije hteo tad da dolazi jer ne bi imao tim za neki veci uspeh,i ako je tako nadam se da sad dolazi jer mu je Pixi obecao dobar tim sa extra pojacanjima za na LS. Confusedampion Confusedampion

Bice cini mi se ove sezone u LS pesme
:megafon MARAKANA DA JE PUNA IL SMO SAMO MI...

Forum Jump:

Users browsing this thread: