Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
U-21
Ja uvek vise volim da kritikujem Zvezdine igrace, jer od pohvala nema nista! Znamo da je Basta dobar igrac ali mislim da je pao u formi u zadnje vreme! Purovic mi deluje kao da ima samo jednu fintu, zagradi se pa ide u desno! Moram ipak da pohvalim Bisevca jer igra doktorski, svaka cast!
Ali ono sto ne valja jeste sto u repki imamo takve bisere poput Krasica, Stepanova, Ivanovica... a niko od njih nije igrao u Zvezdi, odnosno Zvezda dopusta da bisere nase lige kupuju razni Trabzoni i sl. Ako hocemo da budemo sila, a hocemo, moramo da dovodimo najbolje igrace nase lige + kvalitetni stranci na pozicijama gde treba!
Basta je stvarno bio nekako nesiguran prvo poluvreme i zujao u prazno u nekoliko startova, ali na njegov pravovrmen i precizan centarsut Ivanovic je dao gol. Zadnjih 20-tak minuta mislim da je dobro odigrao.
Mnogo smo izgubili Stojkovicevim odlaskom, tesko da ga neko moze zameniti na golu, bar u skorije vreme.
Срце на терен ...
Quote:Ljudi sta se desava sa Bastom?? Nekad je jeo protivnike po terenu, a sada trci po toj desnoj strani, deluje nesigurno, uklizava u prazno... Izgleda da je opasno pao u formi!
Inace Purovic dao gol za 1-0!
Delimicno se slazem, jer se i meni cini da je pre igrao bolje. Ali njega su cak i takvog na danskoj televiziji proglasili za jednog od najboljih, za koje ce se sigurno jos cuti ;pljuga ...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Ono sto me nervira su price koje kruze ovih dana o klanovima medju Zvezdinim igracima,pa onda ova tuca Bisevca i Jankovica od pre neki dan sto je Terzic juce pred TV kamerama potvrdio...
Bolje bi im bilo da se ne desi da te svoje lose odnose prenose i na ekipu(Zvezdu).
Meni su te carke skroz normalne, koliko se puta desilo da na fudbalu razmenim jako ostre reci sa drugarima koji su mi extra, ali to je bilo za vreme fudbala i na tome se zavrsavalo. Ne brine me to.
Dobra igra mlade reprezentacije juce i zasluzena pobeda.Ponavlja se ista prica da nasi moraju da prvu tekmu izgube,da udju u govna da bi im doslo iz dupeta u glavu.A tek kada su im muda u procepu krecu da igraju i da se bore onako kako je trebalo od prve tekme,od prvog trenutka.Ali dobro...Ova ekipa je pokazala da zna da igra,da su slozni,jedinstveni i da mogu da dobiju svakog protivnika.Nadam se pobedi protiv Francuske i prolazu dalje,jer mislim da to i zasluzuju.
Sto se tice ZVEZDINIH igraca,Jankovic znatno bolji nego na prvoj tekmi,Milijas odlican(osim penala),Bisevac super skoro bez greske.A sto se tice Baste mislim da je decko malcice u grcu i da igra pod pritiskom jer je pozvan u A reprezentaciju i zna da ga gledaju i novinari,treneri,selektor i ostali srucnjaci.Jednostavno kao da ne moze da se opusti zbog toga.Ali doci ce sve na svoje mesto,pa on je centrirao kod drugog gola!Nije u pitanju pad forme,nego trema i grc koji zbog mladosti i neiskustva ne moze da prevazidje. ;pljuga
Jel zna neko sto danko lazovic nije u reprezentaciji.
Quote:Jel zna neko sto danko lazovic nije u reprezentaciji.
Зато што је против хрватске добио црвени и кажњен је са три утакмице не играња,па га није било смисла водити.На страну што то уображено копиле уопште није ни заслужило да добије позив за репку.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Quote:На страну што то уображено копиле уопште није ни заслужило да добије позив за репку.

:ruke :ruke :ruke

Mada je mislim da je kao rekao da je zavrsio sa mladom repkom posle kvalifikacija
Quote:
100%anti crnobeli Wrote:На страну што то уображено копиле уопште није ни заслужило да добије позив за репку.

:ruke :ruke :ruke

Mada je mislim da je kao rekao da je zavrsio sa mladom repkom posle kvalifikacija
Кад је репка играла против Литваније у Новом Саду добили смо неким високим резултатом,а он је после тога рекао да напушта репку,иако је то била тек половина квалификација.А знаш ли зашто је то рекао?Па зато што је једно говно сујетно ето зашто,тј. у једној акцији Пуровић му није додао лпоту,већ је сам из изгледне позиције дао гол.Е онда је овом прорадио комплекс,па се није ни радовао постигнутом голу,а на крају је рекао оно што сам већ навео.
А замисли само ови савеза га после као нешто моле да се предомисли,а па их је овај сав занесен патриотизмом послушао.
Море бре марш пича ти материна сујетна.
Е то је то брате арчер,што се тиче тог говнета и да га више не спомињемо,није то заслужио.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)