05-31-2007, 11:00 AM
Ритам нереда,петак 1.јун,башта СКЦ-а
b]...опет је време да се Српство брани пушком,стан'те децо у ред![/b]
Koncerti
|
05-31-2007, 11:00 AM
Ритам нереда,петак 1.јун,башта СКЦ-а
b]...опет је време да се Српство брани пушком,стан'те децо у ред![/b]
05-31-2007, 12:04 PM
ПЕТАК 1. јун.
357 - Петровац на Млави Отварање локала КГБ :flasa :ruke
Тврд је орах воћка чудновата,
не сломи га, ал' зубе поломи!
05-31-2007, 06:05 PM
Quote:ПЕТАК 1. јун.Који је последњи албум групе 357 и шта се дешава са њима? Ако се не варам, албума није било годинама. И где се може пронаћи више о њима - чак је и Гугл нем.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
05-31-2007, 09:18 PM
Е стварно не бих знао јесу ли издали албум. И мени се чини да нису дуже време ништа издавали. Скупиће се добра екипица за свирку
![]() Ах, да... Долази у Петровац у петак и Сања Илић и Балканика... Данас су кренули да намештају бину. Знате како је то у малим местима... 5 година нема ничега, и онда се у једном дану наређају 2 добра извођача... ![]()
06-02-2007, 10:16 AM
Quote:Danilo89 Wrote:ПЕТАК 1. јун.Који је последњи албум групе 357 и шта се дешава са њима? Ако се не варам, албума није било годинама. И где се може пронаћи више о њима - чак је и Гугл нем. Милоше, синоћ ми је Никола рекао да ће је нови албум у припреми и треба да изађе у септембру. Премијерно су одсвиране 2-3 ствари са новог албума и много добро звуче. У једној од њих рефрен иде одприлике ,, Србија је само једна, а курви је много''. Шутке су нормално биле саставни део скоро сваке песме осим ,,Христе Боже'' на којој смо договорили да сви у глас певају. Trip At What, Знаш ли ко те љуби силно, Спремте се спремте, HC Brothers, Цигане... Не треба издвајати ни једну, стварно су одлично одсвирали. За крај сам питао Николу да одсвира ,,Добро знај'' што је прихватио речима: ,,Видим да овде има много цигана, ово је за вас!''. Нас 20-так смо је отпевали пуним гласом! :flasa Никола и басиста су краљеви ![]() Извињавам се ако сам вас удавио коментаром! Поздрав! namigivanje
07-11-2007, 11:05 AM
Quote:27-28. juli 2007. godine Krupa na Vrbasu, pored Banjaluke Quote:vise inforamacija ce biti uskoro postavljeno na www.pop.ba Пренешено са нове теме која је сувишна, овде може о томе... Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
07-13-2007, 09:57 AM
07-14-2007, 01:52 AM
*** 3 5 7 ***
Популарна рок група 357 промовисала је јуче у ресторану "Шуматовац" у Београду нови албум "Најбоље од 357", који је заправо скуп њихових најслушанијих синглова од почетка постојања бенда до данас, укључујући и нову песму "Једна је Србија". На пријатном коктелу са групом, којем су присуствовале и неке њихове колеге попут Аце Селтика из Ортодокс Келтса и Владе Јанковића Џета... Певач 357 Никола Хаџи Николић истакао је да овај састав после 11 година мора да се врати на исто место на којем су и започели каријеру како би "заокружили круг". - Овим "бест оф" издањем 357 ставља тачку на једно поглавље и на истом месту започиње с новим. Верујем да ће и нова плоча бити веселија у односу на наше почетке, кад смо свирали у једној намрштеној, депресивној Србији. Међутим, та атмосфера у којој смо годинама живели била је идеална за креативни набој и питање је како би песме звучале да је све било другачије. Драго ми је што данас на улици видим насмејана лица пуна вере у боље сутра - рекао је популарни Џони, изневши и готово невероватан податак да је за последњих 11 година рада кроз групу прошао 31 члан.
09-06-2007, 08:46 PM
15.09.2007., СКЦ, 20.00, Промоција новог албума групе 357, уфур : 500,00 динџи.
![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|