Threads: 12
Quote:Kezman je jedan antitalenat i ne znam pomocu kojih trikova je on zajebao trenere u tim klubovima gde je igrao! Ajde kontam da PSv sve dobija po 5-0 pa nije lako nadavati se golova, ali covece on ne zna da trci sa loptom a da se ne saplete! Ljuboja je izmislio fudbal za njega!
Bas tako - Kezman uopste nije lose igrao. On je igrao kao sto uvek i igra. Zato ga se treba odreci, zvati Pantelica i ostale koji umeju i sami sebi da naprave priliku.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Threads: 76
Threads: 0
Quote:Мислим да грешиш за Декија,човек игра солидно у Интеру уз више слободе,али и са квалитетнијим фудбалерима од ових у репрезентацији,тако да пружа много више,овде сви очекују од њега не знам шта,лично мислим да је на правом месту у тиму (СиЦГ),али са погрешним задацима.
Теријер Нађ је (по мени) био врло добар-дисциплинован,Жиле је овде у пролазу(штета),Дуљај такође добар-мени једини симпатичан играч из пакистана (вредан,коректан и користан),Короман-човеку скидам капу,игра срцем и то је за поштовање,нема респекта и зна да се фудбал игра због голова,ови остали (што својом,што туђом кривицом) -јад и беда,али Мајмун и епилептичар су данас играли горе него икада-и изгледа да ће тако и наставити...
Делим твоје мишљење, посебно у вези Декија. Не знам откуда тај утисак да је играо толико лоше !? Погрешио је понекад то је тачно, али је и поделио пар добрих пасева посебно према Короману, али и на леву страну према Ђолету (не сећам се баш добро, али и није толико важно). А и за пакистанце си у праву
Срце на терен ...
Threads: 7
Cekaj,meni i dalje nije jasno...bas nikome od ovih stvorenja ne treba viza da udju u Nemacku???
Zlo i naopako!
hahaha, "epilepticar i majmun" :lol: :lol: :lol: Svaka cast
Ovako, utakmicu je izgubio "vojvoda Misic" svojom pocetnom formacijom: debil Nenad Djordjevic na desnom beku i 2 igraca koja apsolutno nista ne doprinose napadu i nekoj kreativnosti igre - duljaj i nadj. Od njih dvojice moze jedan da igra, ali ne obojica... Po mom misljenju na desnom beku treba igrati Basta (Gavran je prespor), umesto nadja Vukic, a majmuna u napadu nek zameni Zigic, koji ipak moze spustiti koju loptu onom epilepticaru Kezmanu na nogu, pa mozda budala i zabije... Zigic je nas najbolji igrac koji vredi kao savo i kezman zajedno i skandal je da on ne pocne u prvih 11 !!! Ukoliko izadjemo sa pravim sastavom u sledece 2 utakmice, mozemo se nadati daljem prolasku, vise nema kalkulacija, dakle:
Jevric - Basta, Krstajic, Vidic, Dragutinovic - Duljaj, Koroman, Vukic, Stankovic - Zigic i Kezman/Ljuboja
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!
Quote:Cekaj,meni i dalje nije jasno...bas nikome od ovih stvorenja ne treba viza da udju u Nemacku???
Zlo i naopako!
Па није баш тако,али...не заборави да многи од тих Африканаца живе у Европи у и то у земљама које су њихове бивше колоније,а што се тиче оних који живе у Африци,они очас посла добију визу за ту земљу која је њихова бивша колонија,а та виза је Шенген и ето ти уласка у Немачку без проблема.
Е сад ко је нама крив што смо среће курате?
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Threads: 15
Ljudi moji, manite se kengura i crncuga. Dajte malo slike Šveđanki, Čehinja, Japanki, Brazilki, Meksikanki ... :jebanje ... Srpkinja ... Hrvatica ...
A što se tiče sledeće tekme Srbije, imam neki čudan filing da dobijamo 2:1. Možda grešim, nadam se da ne. :finger I to će Deki da zavalja jedan ...
Threads: 3
Izgleda nista od Vidica za ovo prvenstvo, povredio se na treningu!
|