Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svetsko Prvenstvo
После сјајне слике коју је постави Цасуал :lol: , вратио би мало озбиљности овој теми.

Постоји једна замимљивост у вези овог Светског првенства. На њему ће дебитовати чак 5 фудбалера који су оставили велики траг у европском фудбалу, али су имали ту несрећу да играју за слабије репрезентације које се до сада нису квалификовале за овако велика такмичења. Пре свега мислим на Андреја Шевченка (Украјина), а ту су и Дидије Дрогба (Обала слоноваче), Хери Кјуел (Аустралија), Семјуел Куфуор (Гана) и Двај Јорк (Тринидад и Тобаго). Од последње двојице се тешко може очекивати да направе чудо, јер је Куфуор дефанзивац, а Јорк има и превише година да би био способан за тако нешто. Насупрот њима, од прве тројице итекако може да се очекује да буду гладни доказивања на овако великом такмичењу и да експлодирају у правом смислу те речи. Ако они буду били на нивоу који се од њих очекује, не сумњам да свака од ове три репрезентације може направити чудо.
http://www.grapheine.com/bombaytv/play_f...id=1307728

Confusedampion :finger Big Grin :rofl
URL=http://www.imageshack.us][Image: raybansig2sw.gif][/URL]
Quote:
Quote:Rizikujem da ispadnem idiot, ali ZAŠTO MALER?

Ako si ti onda sam i ja jer nemam pojma zasto bi to bio maler? :zbunjen :zbunjen

Agata Petkovic Maric je moj mali doprinosSmile) (sram te bilo Casual, kopiras namigivanje ) , a maler je za mene jer mozda necu moci da gledam utakmicu zbog obaveza, zamislite koji bedak...gde bas u 3 da je zabodu, mater im..
..кажу да причам много...
Bilo je jace od mene Big Grin
[Image: samba29am.jpg]

Brazilian fans dance samba during a training session of Brazil's national soccer team at Thermoplan arena in Weggis, central Switzerland, Saturday, June 3, 2006.
[Image: cheer0xx.gif]
[Image: pobednik.jpg]
Evo danas smo naguzili Austriju 6-0 a Petkov sin je dao gol :o .

Rekoh ja da pičimo u finale Confusedampion
Ajd sad sutra se ne radi...
Quote:Evo danas smo naguzili Austriju 6-0 a Petkov sin je dao gol :o .

Rekoh ja da pičimo u finale Confusedampion
Нагузили су репрезентацију Корушке састављену с коца и конопца,а колики су индијанци говори и чињеница да је татин син дао гол,тако да ја не бих био баш толики оптимиста,поготово што се налазимо у екстра тешкој групи и што имамо дилетанта од селектора(нема везе само са позивањем сина,већ уопште).
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Ne znam da li ste gledali na TV-u,kako se pripremaju gradovi domacini Svetkog Prvenstva i kako se pripremaju sela gde ce biti smestene reprezentacije.Uradjeno je veoma zanimljivo.Na primer,selo u kome se nalazi taj kamp gde ce boraviti nasi reprezentativci je potpuno obojeno nasim bojama i u znaku nase reprezentacije.Pri ulazku u selo,pise na nemackom dobrodosli,a ispod toga pise na srpskom isto to.Zatim prodaja nasih dresova i suvenira je na svakom koraku,ljudi iz tog sela nose nasa obelezja.U kafanama se sluzi nasa kuhinja,nisam siguran aki cak su i doveli kuvare iz Srbije da spremaju specijalitete.Puno je nasih ljudi tamo,kako turista tako i tamosnjih stanovnika.Celo selo je u znaku reprezentacije koja u tom mestu boravi...Takodje mesto gde je smestena reprezentacija Brazila je u znaku te reprezentacije.Celo mesto je u pesku,igra se fudbal na pesku.A karnevalska atmosfera je stalno prisutna.Cuje se samba itd...
E ljudi sta je fudbal,sta je Svetsko Prvenstvo,ceo svet je poludeo ;pljuga
Quote:Ne znam da li ste gledali na TV-u,kako se pripremaju gradovi domacini Svetkog Prvenstva i kako se pripremaju sela gde ce biti smestene reprezentacije.Uradjeno je veoma zanimljivo.Na primer,selo u kome se nalazi taj kamp gde ce boraviti nasi reprezentativci je potpuno obojeno nasim bojama i u znaku nase reprezentacije.Pri ulazku u selo,pise na nemackom dobrodosli,a ispod toga pise na srpskom isto to.Zatim prodaja nasih dresova i suvenira je na svakom koraku,ljudi iz tog sela nose nasa obelezja.U kafanama se sluzi nasa kuhinja,nisam siguran aki cak su i doveli kuvare iz Srbije da spremaju specijalitete.Puno je nasih ljudi tamo,kako turista tako i tamosnjih stanovnika.Celo selo je u znaku reprezentacije koja u tom mestu boravi...Takodje mesto gde je smestena reprezentacija Brazila je u znaku te reprezentacije.Celo mesto je u pesku,igra se fudbal na pesku.A karnevalska atmosfera je stalno prisutna.Cuje se samba itd...
Quote:
North_Side011 Wrote:Ne znam da li ste gledali na TV-u,kako se pripremaju gradovi domacini Svetkog Prvenstva i kako se pripremaju sela gde ce biti smestene reprezentacije.Uradjeno je veoma zanimljivo.Na primer,selo u kome se nalazi taj kamp gde ce boraviti nasi reprezentativci je potpuno obojeno nasim bojama i u znaku nase reprezentacije.Pri ulazku u selo,pise na nemackom dobrodosli,a ispod toga pise na srpskom isto to.Zatim prodaja nasih dresova i suvenira je na svakom koraku,ljudi iz tog sela nose nasa obelezja.U kafanama se sluzi nasa kuhinja,nisam siguran aki cak su i doveli kuvare iz Srbije da spremaju specijalitete.Puno je nasih ljudi tamo,kako turista tako i tamosnjih stanovnika.Celo selo je u znaku reprezentacije koja u tom mestu boravi...Takodje mesto gde je smestena reprezentacija Brazila je u znaku te reprezentacije.Celo mesto je u pesku,igra se fudbal na pesku.A karnevalska atmosfera je stalno prisutna.Cuje se samba itd...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)