Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svetsko Prvenstvo na RTS-u
komentari...
Reply
Ocekivano! ;pljuga
Reply
tako je i trebalo biti
Reply
Quote:tako je i trebalo biti
Rezultat svega je super, ali su nacin i razlozi odvratni...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
Odlicno!

pravilna presuda...
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
Reply
Ja se iskreno nadam da ce RTS imati neka pojacanja sto se tice komentatora (japan i koreju je radio i Aleksandar Stojanovic), jer za postojecu ekipu je stvarno tesko naci reci hvale
Reply
Nedeljsko Kovinjalo je najbezvezniji komentator koga sam ikada slusao ako cemo vec o RTS-u, covek ne unese nimalo emocija u utakmicu, vec sve radi lezerno... Secam se kada je komentarisao neku tekmu Engleskog prvenstva, i poceo neku pricu, elem na terenu je neka ekipa postigla gol, i on retard nije prokomentarisao to nego je pricao jos pola minute, zavrsio pricu i tek potom rekao nesto u stilu 'i u medjuvremenu je pao gol..'! Koji retard.. :batine
Reply
Recimo ovako, drago mi je sto prava ne dobise:
pink jer su operisani od mozga i banalni do bola;
b92 jer su nabedjeni, isfolirani pederi i neznalice...
A ovi sa rts-a su tek bezlicni i jadni, ne vrede ni komentara...
Resenje sa utisavanjem tona i nije neko, ne moze da se oseti atmosfera na stadionu...
Zato, samo kablovska i gledanje na stranim kanalima...
Reply
Da, to sa smanjivanjem (ukidanjem) tona je skroz bezveze, jednom sam probao i bilo je gore nego da slusam ove nase komentatore, koliko god to bilo cudno.
Sto se tice kablovske, ne verujem da ce negde da bude prenosa, jer ce RTS traziti da se kanali koji prenose prvenstvo skrembluju, kao sto je to uradio i b92 za ligu sampiona.
Reply
Ako cemo tako onda se svakoj televeziji moze naci neka mana. Glupo je na to tako gledati. Po meni je ovako najbolje ispalo.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: