Threads: 17
Quote:Ma nek ide ko ga jebe,i onako je igra bila kita samo bunarenje na Zigica!Pored raspalog groblja i ja bi uzeo duplu krunu,sad treba da dovede Bajevica i da mu da odresene ruke pa kom obojci kom ribok patike.Negde sam procitao kao za trenera figuriraju Petkovic i Okuka BROOOKA!
Ma bre uprava napolje pa nek se igraju na nekom drugom mestu a ne u Zvezdi!Vlada Jugovic za predsednika!
E jesi car!
Threads: 18
Petkovic, Bajevic ili Zakeroni. Ostalo je buranija.
Threads: 0
Molim te izbaci petkovica :batine
Threads: 2
” Učinili smo sve da se saradnja nastavi posle duple krune, ali Zenga je tada tražio nekoliko dana da se odluči. Shvatili smo da je njegova želja da ide dalje, mada mu je predsednik Stojković ponudio ekstra-platu. U proteklom periodu imali smo dobar rad, zajedno ostvarili vrhunske rezultate i uveren sam da ćemo brzo pronaći atraktivnog trenera”, rekao je sportski menadžer crveno-belih, Stevan Stojanović.
Стојковић је истовремено демантовао информацију која се појавила у јавности да је шеф стручног штаба, Валтер Зенга, потписао уговор са једним клубом из Катара. Председник Црвене звезде је у понедељак разоговарао са Зенгом који је рекао да није водио било какве преговоре и демантовао је да је потписао било какав уговор.
:finger
Threads: 20
Brate, 1.800.000 evra za dve godine ! Pa i da imamo toliko da mu platimo mislim da ne vredi. Prodao se covek za vise para i gotovo.
Niti je zvezdina zvezda, niti je Srbin. A pored toga je i papucar zabarski kad je dozvolio da ona njegova kurvestija pljuje po Beogradu. A odrasla je u nekom selu pored Bukuresta.
Ako na vreme dovedemo ozbiljnog trenera mislim da nece postojati problem uigravanja kao prosle godine.
Glavu gore i ne treba da se ponasamo kao da je Venger napustio klub.
Threads: 83
У почетку га уопште нисам готивио јер ми се уопште не допада ига коју је форсирао, волим брате нападачки фудбал, али временом се и он мало кориговао, свиђао ми се однос према навијачима, фазон који је фурао и није мењао све време... Шта год да буде неће бити велика штета ако је стварно отишао а ни неки мега плуса по екипу ако остане а не дођу играчи који могу да остваре наше замисли... А что се тиче петковића и окуке то би дефинитивно било пресељавање свих пиксијевих другара из савеза, а за мене знак прво тихог а онда и гласног бојкота против пиксија и свих оних које је довео у клуб!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Zenga ipak ostaje......
Sacekacemo da neko i ovu informaciju potvrdi ali izgleda da je doslo do ne-dogovora izmedju Zenge i Mudzahedina......Videcemo....
Petkovic..Covek koji preferira Nadja spram Kovachevica. Covek koji umalo da pozove Cirkovica umesto Baste (!!!!!). Slushate li njegove 'epske' izjave..K'o da nam je Drskovic zelektor Boze mi oprosti..Ma za mene je on Budaletina Bursac, sve sto je ucinjeno u repki je plod srece, Vidica,Krstajica i Nikole Zigica.
..кажу да причам много...
Threads: 0
Ma Petkovic moze da bude samo selektor i da prodaje te epske price kako bi vratili 'kult reprezentacije' ali da vodi Zvezdu nee. A iskreno mislim da od ove dvojice stranaca koji se pominju nema nista
Threads: 4
Ljudi Dusan Bajevic je pravo resenje,ovo ostalo je samo mrsenje muda!Covek ozbiljan,autoritet i zna posao a ne Zakeroni,Fernandez...brate oni da su dobri trenirali bi Kijevo,Livorno,Nant,Lil...
A za Petka i Okuku nemam reci,pa najbolje onda i Miljan da dobije neko pocasno mesto i da promenimo ime u FK LUDA KUCA!