Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Quote:Зашто Бурзановић почиње са клупе?

Зашто Јоксимовић има предност у односу на Бајалицу?

Ова питања и мене муче и никако не могу да смислим неки нормалан одговор. Нарочито на ово друго .
Ђуровски ће скоро сигурно остати , због дупле круне а колико је то добар потез , видећемо. У сваком случају до сада је показао више него многи који су водили Звезду. Игра можда није још увек каква би сви желели да буде, али он још није прошао припреме као први тренер па му (по мени ) бар то треба дозволити
Редвајтгрл ово ти није требало, ја мислим да је за ово сад чуо и курир па би требали да сачекамо сутрашње издање можда имају и они неки проверени инфо. [/quote]
Quote:Зашто леђа Тришовићу?Он би могао да буде један од најкорисних играча!А што се тиче Георгијева био је један од најбољих почетком сезоне!

Да ли ми причамо о истом Тришовићу и истом Георгијеву? На којима си ти текмама био? :boks
[Image: 35c0qqq.gif]
Важно је да си ти био на много утакмица ове сезоне па можеш да кењаш некоме?
Смањи доживљај!
Не знам људи. Сада стварно треба бити паметан и сложити коцкице како треба. Мислим да требамо да будемо прилично самокритични а стручни штаб да сагледа проблеме које реално имамо. Оно што сам раније рекао поновићу поново. Тим се гради тако што требају да остану по сваку цену играчи који су играли и понели највећи терет дупле круне. Онда треба радити на томе да се доведу једно 3-4 добра солидна појачања мада и то није гаранција за улазак у ЛШ. Ако продамо најбоље играче и ако Пикси доведе сличне по квалитету опет ће требати времена да се уиграју. Све би то било у реду да утакмице ЛШ почињу за једно 6 месеци. Али пошто то није случај онда треба радити брзо и без превеликих тумбања тима. Видећемо... Ја сам у сваком случају умерени оптимиста али све зависи како одрадимо овај прелазни рок....
Џаба им 100 победа и титула,кад играју ко последње пичке,као и тренер,па и управа..
Јебем Вам матер,марш из Звезде..
[Image: 0607czbanat1ur8.jpg]
Стварно играмо као пиче тј. они играју, ми се нервирамо. *бем ти игру с једним шпицем тј. с пола шпица. Јер наше шпицеве неможеш "назвати" квалитетом.
Можда мало глупо звучи, али ја бих највише воле да се врати Зенга. Из више разлога. Фаца је, мотиватор, није кукавица, зна да постави игру, код њега не играју "татини/менагерови синови" и уз то пружа шансу младим из собственог погона .
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Данас сам чуо да наводно Короман,Баста,Милијаш и Гај од првотимаца остају сигурно, да преговарају са Кастиљом; да ће пустити Миловановића и Георгијева и да су у преговорима са Љубојом као главно појачање :zbunjen ?? још плус незнам колики буџет, пет странаца....бла.бла,бла...
Вероватно је већина само нечија бујна машта, само ме занима да ли има неке шансе да откупе Короманов уговор??????
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]
Ајде да не коментаришемо разне чланке, прелазни рок и изјаве које су непроверене.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Quote:Важно је да си ти био на много утакмица ове сезоне па можеш да кењаш некоме?
Смањи доживљај!

Извињавам се, али морао сам да реагујем. Не ради се о томе ко је био на колико текми, већ о проценама играча. Занимало ме на основу чега је за њега Георгијев био наш најбољи играч почетком сезоне? Ја мислим да је Бугарин један од највећих трансфер промашаја у новијој историји Звезде. Бар се тако показао.
[Image: 35c0qqq.gif]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)