Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Пише ћирилицом а не тим хијероглифима.
Титула је освојена, сад јуришамо на Куп.
Свака част!!!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Титула је наша, следећи је куп, па лига шампиона идемо људи!!! :ruke :ruke :ruke Confusedampion Confusedampion Confusedampion :ruke :ruke :ruke Confusedampion Confusedampion Confusedampion
[Image: 2r3z8sp.jpg]
Quote:Титула је наша, следећи је куп, па лига шампиона идемо људи!!! :ruke :ruke :ruke Confusedampion Confusedampion Confusedampion :ruke :ruke :ruke Confusedampion Confusedampion Confusedampion

ГИИИИИИИИСТРООООО
Quote:
Мезимче Wrote:Титула је наша, следећи је куп, па лига шампиона идемо људи!!! :ruke :ruke :ruke Confusedampion Confusedampion Confusedampion :ruke :ruke :ruke Confusedampion Confusedampion Confusedampion

ГИИИИИИИИСТРООООО

Big Grin Big Grin Big Grin

П.С. Друг ми рече да ће прослава титуле бити у петак на текми са Вошом, зна ли неко нешто више о томе???
Шта има више да се зна? Ил очекујеш да ти неко каже које ће пјесме бити, колико бакљи, кореографија, ово-оно?
Прослава титуле је сваки пут званично на последњем мечу на Маракани у сезони. А то није меч против Војводине него против Хајдука из Куле у последњем колу.
браво ЗВЕЗДО................... :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke
Quote:Прослава титуле је сваки пут званично на последњем мечу на Маракани у сезони. А то није меч против Војводине него против Хајдука из Куле у последњем колу.

То и ја знам него ме је друг збунио.. Каже да је читао у новинама да је просла против Војводине.
Можда би стварно требало пустити буву да се титула прославља у следећем колу јер ја не видим други начин како довући "миланисте" на утакмицу.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)