Threads: 164
Ко је био на јучерашњој утакмици видео је каква нам је одбрана. Тутор и Форест Гамп (Анђелковић :rofl ) се често препиру међусобно после грешака. Од Вошиних играча Тадић предрибла скоро целу леву страну и замало да направи успешну асистенцију захваљујући промаји коју прави Анђелковић. При крају текме Воша има 2 прилике, Сикимић главом и Деспотовић ногом. Поново су ту Туторић и Анђелковић кривци. Чини ми се да је Бајалица квалитетнији од Туторића.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 22
Пикси је веома глуп испао како се сада чини.Уместо да је искеширао на полусезони као човек и сада већ имао шампионски тим који ће се уигравати за ЛШ,опет ћемо морати да радимо генералку на лето јер имамо пуно квази играча...
Threads: 0
Quote:опет ћемо морати да радимо генералку на лето јер имамо пуно квази играча...
Ја не видим уопште ког квалитетног играча би могли довести?Мени се чини да ћемо се у Европи провести као боси по трњу :bes .Колико имамо играча који нису "квази"?По мени то су само Баста и евентуално још Гај,Милијаш,видећемо шта и колико могу Бурзановић и Бајалица.Миловановић и Тришовић су разочарења сезоне,а Ђокић и Пуровић су за мене увек били дно дна.
Threads: 8
Немој тако Ђокић је дао гол милану.
Threads: 17
...и први је стрелац првенства
Threads: 2
Quote: Ја не видим уопште ког квалитетног играча би могли довести?Мени се чини да ћемо се у Европи провести као боси по трњу bes
Мене то највише плаши! Јебеш ти ту титулу ако нас изгазе у Европи, а ове године нам је тим спој дебила и кретена и тек понеког квалитетног (боље рећи полуквалитетног) играча...
Threads: 76
...Руководство Црвене звезде требало би да се више ангажује када је у питању кадар из властите Омладинске школе. Сигурно је био добар потез некадашњег извршног директора црвено-белих Зорана Аврамовића када је у фебруару 2005. потписао нове уговоре са тадашњим младим играчима - Душаном Бастом, Бошком Јанковићем, Славољубом Ђорђевићем, Ненадом Ковачевићем, Дејаном Миловановићем, Марком Перовићем, Драганом Мрђом, Александром Луковићем и Радованом Кривокапићем. Параф је ставио и капитен Марко Пантелић, једино Никола Жигић није желео ништа да потписује.
Био је то одличан потез за будућност, посебно што су се сви играчи сем Луковића и Кривокапића Звезди обавезали на верност до 2009. године. Занимљиво је да су од њих десеторице на Маракани остали само Баста, Перовић и Миловановић. Не би било лоше да садашња управа уради нешто слично и своје бисере задржи у клубу...
...Лане је Италијан Валтер Зенга хазардерски у пролећном делу сезоне указивао шансу омладинцима Јагошу Вуковићу, Филипу Ђорђевићу и Ненаду Томовићу. Младићи су потврдили потенцијал, а када је Италијан отишао, тројица омладинаца су пребачени у Рад...
http://www.kurir-info.co.yu/arhiva/2007/...2007.shtml
Threads: 17
ГЕОРГИЈЕВ СЕ ОШИШАО
Благој Георгијев, коме ништа не полази за руком-ногом, решио је да промени имиџ како би можда ствари кренуле узлазном путањом. Бугарски интернационалац се ошишао, а нова фризура неодољиво подсећа на стил Дејвида Бекама, коју је Енглез својевремено фурао.
извор: ГЛАС јавности
:rofl :rofl :rofl
Threads: 1
Капије стадиона се отварају у 16 часова, а саобраћај у околини ће највероватније бити затворен око сат времена раније. Треба рећи и да је служба за одржавање стадиона успела да постави око 2.500 нових столица на место поломљених приликом претходног дербија.
Ово стварно не схватам. Зашто се стављају нове столице када ће гамад на југу да их поломи ??!!!
Ако осигурање све то покрива, опет смо ми на губитку, јер ваљда премије иду "горе"........... :jebanje луд збуњеног.......
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Threads: 61
Колико сам ја чуо(а не знам колико је то тачно) поломљене столице на југу на нашем стадиону плаћа ФК талибан, а поломљене столице на Северу на ЈНА стадиону плаћа наш клуб.
Ако није тако нека неко напише тачну информацију.