Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Quote:
UrbanBaby Wrote:Smile

[Image: boskoletivjg5.jpg]

[Image: zenga3ga.jpg]

Процените сами ко има боље "скочне способности". :finger

Па добро, ако се гледа само десна нога онда Бошко има неке шансе. ;pivo
Quote:Чини ми се да сам прочитао у спорту да је он само на позајмици у Бежанији,а да се на лето враћа у Звезду када ће се дефинитивно одлучити о његовој даљој судбини.
И ја сам тако мислила, међутим ово ми је рекла особа која њега познаје. Е сад, не познаје га нешто нарочито добро тако да не могу да гарантујем за инфо.
..baklje gore, pesma cigana...
[Image: rok2at2.jpg]
[Image: rokuc9.jpg]
http://www.nkinterblock.eu/default.asp?s...ec&dres=11

У данашњем Журналу пише да син Марка Елснера, Рок Елснер на лето долази у Звезду. Нису навели извор.
[Image: pobednik.jpg]
Ма да, доводимо играча из последње екипе словеначког првенства.
..baklje gore, pesma cigana...
Које је дечко годиште, нисам видео на њиховом сајту? Колико могу да провалим пише да је освојио првенство Француске(до 19 година) са Ницом. Ако је играо у том тиму не би требало да је лош, Француска је пуна добрих младих играча и ту је конкуренија баш жестока.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
:ruke :ruke :ruke

Пре метар дана сам поставио у топику под Наши Бивши Играчи да ли неко зна шта је и где је Марко Елзнер и није се нико јавио. Драго ми је да сина шаље у Звезду. Марко Елзнер је био један од мојих идола 80тих и мислим да је играо као штопер. Био је мали али агресиван и знао је да кида на терену. Да ли неко зна на којој позицији му игра син?
Само нам још он фали. Везни играч...

Не знамо ни са овим играчима шта и како. Могао би једино да игра на позајмици. Ако је млад играч. Ако има више од 20 година не треба нам...
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
"...рођен је 25. јануара 1989. године, игра у младој репрезентацији дежеле, а недавно је постигао гол у мечу против Италије (3:2)...члан је Фактора, у националном тиму Словеније игра најчешће на позицији дефанзивца..."
[Image: pobednik.jpg]
Изгледа су Пикси и Дика почели као што се ради у КК да доводе играче збрда здола :batine
Мени је мало чудно што после утакмице са Бежанијом нико не помиње Јоксимовића... није био у конкуренцији за дерби, није у конкуренцији за место у екипи ни за следећи меч са Војводином. А играо је стандардно у пролећном делу првенства...
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)