Threads: 2
Quote:Мене занима Милош Стојчев. Дали је он посуђен Бежанији или су се и њега одрекли ?????? (ако јесу, *ебем их глупава)
По информацијама које имам, Стојчев је покупио све папире из клуба, тј. није више наш играч.
..baklje gore, pesma cigana...
Threads: 76
Threads: 61
Quote:
![[Image: boskoletivjg5.jpg]](http://img139.imageshack.us/img139/9966/boskoletivjg5.jpg)
СВАКА ЧАСТ.
Нема неко знање, али је прави звездаш, за сваки респект.
Threads: 1
Quote:UrbanBaby Wrote:
![[Image: boskoletivjg5.jpg]](http://img139.imageshack.us/img139/9966/boskoletivjg5.jpg)
СВАКА ЧАСТ.
Нема неко знање, али је прави звездаш, за сваки респект.
Игоре_РС.....по чему си закључио да Бошко нема знање ????
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Threads: 61
Quote:Igor_RS Wrote:Нема неко знање, али је прави звездаш, за сваки респект.
Игоре_РС.....по чему си закључио да Бошко нема знање ???? Хм....
Можда га и има али га не показује, то је исто као и да га нема. Значи добили смо ОФК-у, Апатин и гробље, а пукли од Бежаније на МАРАКАНИ. Једино смо Апатин надиграли, са ОФК-ом и гробљем је било егал реално гледано. Игра је боља него код од педера Бајевића то стоји али, превише тумба тим и пречесто мења формацију. Добар је тренер да сачува ових 12 бодова колико је било кад је дошао, али ретко ко би то испустио. Срећом па су талибани јаднији него икад па можемо да се спрдамо са лигом, али за нешто озбиљно(ЛШ или групе УЕФА купа) требаће нам много бољи тренер.
Наравно ја бих волео да ме Боле демантује што пре, ништа лепше од доброг тренера који је срцем уз Звезду.
Threads: 17
Бошко није ништа мање знања показао до сада од Бајевића за кога је већина причала да ће да направи чудо од Звезде. Бошко има срца, има карактер, воли Звезду више него кеву и ћалета, али нема искуство. По мени тотално позитиван лик и у овом тренутку одличан за нас мада ћемо још видети како ће се ствари одвијати...
Threads: 1
Дај људи мало о'ладите............знање и искуство се стичу кроз цео живот, а не за 2-3 недеље.
Знање је такођер релативан појам. Јер колико год био паметан (или глуп) увек ће се наћи паметнији (или глупљи) од те дате особе.
Као да је Зенга имао неко искуство.......није. Имао је добар приступ и одговоран однос према послу који је радио. То има и Бошко, уз то сто је Звездаш у крви, што је ОК,а по мени мало ирелевантно.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Threads: 3
Храброст , пре свега !!!
Искуство , усавршавање , све се то стиче током каријере , али ако као човек немаш храбрости , не за ризик него за мушку , нападачку борбу без обзира против кога, онда ти ни сво знање овога света о фудбалу , тактици ... не вреди !!!
Threads: 10
Quote:Eribo Wrote:Мене занима Милош Стојчев. Дали је он посуђен Бежанији или су се и њега одрекли ?????? (ако јесу, *ебем их глупава)
По информацијама које имам, Стојчев је покупио све папире из клуба, тј. није више наш играч.
Чини ми се да сам прочитао у спорту да је он само на позајмици у Бежанији,а да се на лето враћа у Звезду када ће се дефинитивно одлучити о његовој даљој судбини.
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Threads: 0
|