Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Знам да је Лука само пренео информацију, али мора да сам ја луд или незналица или нешто друго, али ако је 4-4-2 дефанзивна формација шта је онда она коју су у овом пролећном делу форсирали и Бајевић и Ђуровски??? Она у којој играмо са само једним нападачем као никада у историји Звезде... Еј бре на нашем стадиону са једним нападачем, брука... Сад ће неко да ми каже да су ту два полушпица, као тако се игра у Европи и сл... Ма да а ми смо баш Европа, нарочито по квалитету фудбала и оних који га играју...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Јел зна неко да ми каже који голмани су остали у Звезди осим Ранђе?
[Image: pobednik.jpg]
Quote:Јел зна неко да ми каже који голмани су остали у Звезди осим Ранђе?

Бановић и Радовојевић. Уз њих имамо још Павловића (мислим да се тако презива), који је бијо на више припрема, из јуниорског погона. Бајковић је позајмљен Смедереву (ако га се нису одрекли).

Мене занима Милош Стојчев. Дали је он посуђен Бежанији или су се и њега одрекли ?????? (ако јесу, *ебем их глупава)
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
У којој год формацији да играју Звезда мора да одигра храбро и да крене да јуриша од почетка на њихов гол. Све калкулације су се показале као погрешне и надам се да је извучена поука из прошлог дербија. Наравно треба се пазити контре али ми морамо да наметнемо нашу игру. Мислим да овај тим који имамо не зна да игра неке затворене формације са пуно калкулација. Надам се да је Бошко то скапирао. Видећемо... У сваком случају неће их ништа извући ако не буду изгарали на терену и оставили срце на њему.
Неки од нас су вероватно вечерас гледали Манчестер-Рома. Према томе желео бих да повучем неке паралеле с тога меча на меч Звезда-пакистан. Нормално, не у квалитетеу, јер би то изгледало само смешно. Паралеле на психлошком плану.

У првом мечу М.утд-Рома, је Рома надиграла Енглезе од а до ш.
Манчестер се враца кући, и "пуца" од Портсмоута. Грешке у одбрани, грешке голмана и недостатак квалитетних завршница тј. голова, све је то утицало на њихову психу. Пред реванш меч са Ромом тј. и пре њега (М.утд. остаје без важних карика у тиму (Видић, Саха, Сколс, Евра-иако је овај усао у другом делу, није био у првој постави ). Сви дају веће шансе Роми, сто је разумљиво. Нико није рачуно на следеће. Да ће ови с што су остали да изгоре на терену, играју директно, врше пресинг (веома познато за Енглеску и Скандинавију) на штоперима пре него што приме лопту, у почетној фази. И када је пао 1. и 2. гол, нису стајали.........и све тако док се нису зауставили на 7-1.
Самим тиме "згрнули" шлепер самопоуздања за наставак сезоне.

Да се вратим нама.

У првом мечу, хтели ми то или не, нас је пакистан одувао с терена. (Слично Роми у Риму). Јесте да је између овог меча и сутрашњег просло биђе од једне седмице и да према томе није подпуно исто случају Рома-Манчестер.
Ми губимо код куће од Бежаније, делимично несрећно, ја бих реако. При томе, остајемо без висе "важних" играча. Примамо голове после грешака голмана, одбране и не реализујемо наше шансе (као и Манчестер против Портсмоута). "Нико" не верује да ће мо да надиграмо пакистан.

Баш то што "нико" не верује да ће да их надиграмо треба изкористити до максимума. Све калкулације и те "џиџа-миџе" оставити сутра по страни. Играти директно и стално као да је резултат 0-0.
Изгинути на тарену, не упуштати се ни укакве чарке с противничким играчима. Сву енергију усмерити ка једној стваји, а то је добра игра и победа.

П.С. Јесте има и неких ствари где се уопште немогу повући паралеле. Квалитете сам већ спомену, чињеница да ми тренере мењамо као гаће на супрот Манчестеру који има истог тренера задњих 20 год.. Да су оно професионални "до вргова ноката на прстима", а ми.......хм...........не знам ни шта смо. Све то неиде у прилог нама. Али ми сутра не играмо ЛШ против Роме веч Суперлигу против пакистана.

П.С.С. Ако наши хоће да играју 4-5-1 са три офанзивна на средини, опет нека погледају вечерашчу утакмицу М.утд.-Рома. Како се места мечају и како се та формација игра.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Благо теби...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
ово ти је последњи пост на латиници! Киза
Победисмо! Одлично али.....
Ех шта ти је психа и менталитет. Имамо пола текме играча више. Уместо да кренемо да их развлачимо по терену ми им још допуштамо да имају више лопту у ногама. :o
Уместо да их тек онда ухватимо и размонтирамо ми се одлучујемо да чувамо један нула. Играчи су се борили и то се не може порећи али са оваквом игром као и менталним склопом о Лиги Шампиона боље и да не сањамо.
Ова текма ме подсетила на Розенборг. Розенборг остаје без играча, Звезда се одлучује да чува 0 0 и да са таквим резултатом иде назад у Београд. Остало знате....
Ја се не сећам да је Звезда икада имала плашљивије играче... Овде не мислим на квалитет, на залагање већ на тај глупи страх који очигледно постоји код ових момака... Против Бежаније играш 35 минута врхунски ствараш шансе, примиш гол и поједете мрак до краја полувремена! Лудост! Стално им се то дешава, а нарочито када први приме гол...
Добра ствар је што је данас на терену био комбиновани састав, а ипак смо победили... Миловановић је толико безличан да то није нормално... Короман и Анђелковић леп посао одрадише стим што се Короман обрукао са оним пеналом... Милијаш мора да убрза, па бар два пута му је фалила брзина да одради велики посао...
У сваком случају титула је сада близу, али стварно морамо да се запитамо са којим тимом идемо опет на неке фаворите који нас кењају сваки пут...пуно рупа и проблема, а плашљивост један од највећих...
свака част на победи!!!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)